Life Kovács Miklós 2023. 02. 14.

Meredek akcióval készült Valentin-napra egy éjszakai klub

Hatalmas árengedményt kapnak a férfi vendégek, ennek eléréséhez azonban egy igencsak érdekes vállalást kell teljesíteniük.

Egy szingapúri klub olyan Valentin-napi reklámfogást dobott be, amelyre felkapta fejét a közvélemény: A férfi vendégeknek 50%-os kedvezményt kaphatnak, ha feleségüket és szeretőjüket is magukkal hozzák.

“Ezen a Valentin-napon a Club Rich őrült akciót indít, melynek keretében 50%-kal csökkentjük a végső számlát!” – írta a Club Rich Singapore szórakozóhely a Facebookon február 5-én. A klub hozzátette, hogy a vendégeknek egy feleséget és egy “xiao san”-t (kínaiul szerető) kell magukkal hozniuk, hogy “élvezhessék” az akciót.

A Club Rich Facebook-oldala szerint híres ázsiai DJ-k sora, hatalmas tánctér, és asztalszerviz várja a vendégeket. Az viszont nincs tisztázva, hogy a klub hogyan kívánja ellenőrizni a megjelenő vendégek kapcsolati státuszát. A Club Rich Singapore a közösségi médiában közzétett posztjaiban leszögezte, hogy a promóció csak az adott feltételek mellett él, de a nem tisztázott részletek további kérdéseket váltott ki a közösségi médiában.

“Le kell hozni a házassági anyakönyvi kivonatot, hogy igazolni lehessen a feleségemet?” – kérdezte egy Facebook-felhasználó.

“Mi lenne, ha a férjemet és a szeretőmet hoznám? Jogosultak a kedvezményre?” – kommentálta egy hölgy a klub bejegyzését. A klub erre annyival reagált, hogy a szingli hölgyek ingyen koktélt kapnak, de további megkeresésre nem reagáltak. 

Az biztos, hogy reklámfogásnak tökéletes volt az akció, de hogy miként fognak elbánni a bemondásra két hölggyel érkező, diszkont árakra vágyó vendégek hadával, az csak ma este fog kiderülni.