Life Kovács Miklós 2023. 04. 05.

Meglepő dolgokat rejt ez a 44 milliót érő luxusbőrönd

A régi korokat idéző Louis Vuitton-bőröndöt inkább nevezhetjük hordozható szekrénynek, amiből igen érdekes dolgok kerülnek elő a 129 000 dolláros vételárért cserébe.

A legfelsőbb szintű luxusra építő világmárkánál is vannak kategóriák, a Louis Vuitton kínálatában pedig az Art of Living sorozat az egyik csúcs. Ebben a kollekcióban akad a golf előtt tisztelgő, a XIX. század stílusát idéző, művészi kivitelezésű hordozható szekrény. A külső abszolút klasszikus, a márka monogramjával és arany színű kiegészítőkkel. 

A tároló 144 centiméter magas, így belefér rengeteg méregdrága holmi, ráadásul különféle fiókok, tárolók találhatóak benne, így mindennek megvan a maga helye. Csak a golfütőknek 14 dedikált tároló akad, de 18 golflabda is ugyanilyen felső kategóriás helyen pihenhet, mielőtt valaki a tökéletes gyep melletti susnyásba lövi őket. 

Szó szerint ütős csomagról van szó. (fotó: LV)

Szó szerint ütős csomagról van szó. (fotó: LV)

Viszont a legjobb a kigurítható szőnyeg, ami nem más, mint egy mini golfpálya, a végén lyukkal. Akárhonnan nézzük, 44 millió forintért ez a maga nemében egyedülálló darab, ami akár még ennél is drágább lehet, mivel a kiegészítők, az ütők, a cipők, az öltözék nincs benne a vételárban.  

A trollkodás netovábbja a kigurítható kis minigolf: így a szett tulajdonosa mindig magánál hordhatja a meccs utolsó lyukát, amit adott pillanatban elő lehet kapni, és rávenni az ellenfelet, hogy dupla vagy semnmi alapon ezen a hazai pályán legyen egy visszavágó . ZSENIÁLIS!

A trollkodás netovábbja a kigurítható kis minigolf: így a szett tulajdonosa mindig magánál hordhatja a meccs utolsó lyukát, amit adott pillanatban elő lehet kapni, és rávenni az ellenfelet, hogy dupla vagy semmi alapon ezen a hazai pályán legyen egy visszavágó . ZSENIÁLIS!