Life Kovács Miklós 2023. 04. 20.

A rendszeresen repülőknek bérletet kínál a Wizz Air

Aki munka, család miatt ingázik, azoknak lehet érdekes a magyar gyökerű légitársaság ajánlata, a MultiPass szolgáltatás.

Új konstrukciót kínál a Wizz Air, a MultiPass elnevezésű előfizetéses konstrukcióval azokat célozzák, akik gyakran ingáznak repülővel, vagy egy hosszú utazás során több rövid utat tennének meg – derült ki a hvg.hu oldalán megjelent cikkből. 

A MultiPass külön szolgáltatásként érhető majd el, és több csomagból választhatnak majd az utasok, akiknek havi fix előfizetési díjat kell fizetniük a szolgáltatásért cserébe. 

Egyelőre kevés részletes információ áll rendelkezésre, a felhasználóknak küldött e-mail szerint először Lengyelországba és Lengyelországból induló járatainál, illetve Olaszországon belüli járatain vezeti be ezt a szolgáltatást a légitársaság. 

A díjért cserébe tokeneket kapnak az előfizetők, melyeket a meghatározott járatokon használhatnak fel, a weboldalon elérhető tájékoztatás szerint a fix díjon túl nincs más költség, kiegészítőként viszont a Priority és/vagy 20 kilós feladott csomag díját is hozzá lehet tenni.

A pontos díjazásról még nem közölt információt a Wizz Air.

Forrás: hvg.hu
Kép(ek) forrása: Getty Images