Life Kovács Miklós 2023. 05. 04.

22 nap alatt mutatja meg a világ csodáit ez a repülős kéjutazás

Huszonkét felejthetetlen nap huszonötmillió forintért: ezt kínálja egy valódi repülős kéjutazás, ami a világ csodáit mutatja meg pörgős tempóban.

Sűrű napok várnak azokra, akik erre a túrára jegyet váltanak. Huszonkét nap alatt járják majd körbe a Földet, és jutnak el olyan helyekre, amelyekből egy-egy is életre szóló élményt ad. Ez egy igazi világkörüli utazás, amelynek során minden egyes célállomáson több napot töltenek a szerencsés résztvevők. 

Az első állomás Rio de Janeiro, ahol a vendégek meglátogatják a híres Ipanema és Copacabana strandokat, valamint a Cukorsüveg-hegyet. A következő állomás a perui Cusco, a Machu Picchu kapuja, majd a chilei Húsvét-sziget következik, ahol igazi ősi történelemmel ismerkedhetnek meg a felfedezők.

Az utazás a Csendes-óceánon át folytatódik, egy kis kitérővel Francia Polinéziába, majd Sydney-be fordul a repülő, ahol a vendégek privát túrát tesznek a híres Operaházban. Ezután az Airbus északnyugati irányba repül tovább Hanoi és a vietnami Ha Long-öböl, valamint a kambodzsai Siem Reap felé, ahol Angkor Watot tekinthetik meg. Az utolsó szakasz pedig két másik ősi csodát is érint: a Tádzs Mahalt az indiai Agrában és Petrát Jordániában, valamint a Wadi Rum túlvilági sivatagját.

Amikor a vendégek nem az utat szervező Safrans du Monde privát Airbus A340-es repülőgépén utaznak, ahol finom vacsorával – természetesen pezsgővel – és  igazi első osztályú, fekvőhelyes ülésekkel várják őket, minden egyes célállomáson ötcsillagos szállodákban szállnak meg.

A Tádzs Mahal is a célpontok között van. (fotó: getty images)

A Tádzs Mahal is a célpontok között van. (Fotó: Getty images)

Ezért az útért 25 millió forintot kell befizetni, és ez a legolcsóbb csomag, akad ennél drágább is, viszont ha utánaszámolunk, egy ilyen kör ilyen magas szintű privát megvalósítása sem jönne ki olcsóbban, tehát aki egy felejthetetlen emléket akar egy Suzuki Across áráért, az mérlegelje ezt a lehetőséget is, elvégre az élmény is egyfajta befektetés.

Forrás: travelandleisureasia.com
Kép(ek) forrása: Getty Images