Life Kováts Olivér 2023. 05. 05.

Valóságos remeteként utazhatunk ezen a repülőn

A tervek szerint még az év vége előtt forgalomba állnak az első, prémium üzleti osztályú repülőgépek, melyeken úgy alhatunk, dolgozhatunk és szórakozhatunk, hogy közben senki sem zavar meg.

Bármennyire is félelmetes méreteket kezd ölteni manapság az emberek bezárkózottsága, fontos azért, hogy néha mindenkinek jusson némi privát élettér. A levegőben ezzel már nem lesz probléma: a Flydubai ugyanis új, prémiumosztályú üléseket mutatott be üzleti utazóinak.

A Business Suite-on utazók így nemcsak tolóajtóval szigetelhetik el magukat a többi utastól, de más kényelmi extrák is rendelkezésre állnak, olyan kialakítással, amik egészen a landolásig lehetővé teszik a nyugodt munkát vagy pihenést. A Boeing 737-eseken megjelenő, új ülések a Safran Seats és a JPA Design közös fejlesztései, amik a Robb Report cikke szerint hasonlítanak azokhoz, amik az American Airline leendő prémiumosztályán fognak bemutatkozni.

5 fotó megtekintése

Tárolóhelyben sincs hiány, így attól sem kell tartani, hogy óriási rendetlenség alakul ki az egyébként magas falú utasfülkékben. Amennyiben pedig nem munkával vagy pihenéssel szeretnénk eltölteni az utazás idejét, környezeti világítás, valamint beépített, 17 hüvelykes képernyő is található azokban, az utóbbi ráadásul 4K-s képminőségre képes. A légitársaság ígérete szerint mindemellett nemzetközi ételek és harapnivalók, ingyenes hideg és meleg italok fogyasztására is lesz lehetőség.

„Olyan élmény kifejlesztésén dolgoztunk az elmúlt három évben a Safran Seatsszel és a JDA Designnal, ami megfelel a hálózatunkon belül a prémium légi szolgáltatások iránti, növekvő keresletnek, és keskeny törzsű flottánkon széles körű kényelmet biztosít utasainknak” – foglalta össze a Business Suite lényegét Daniel Kerrison, a Flydubai fedélzeti szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Fotó: Flydubai

Fotó: Flydubai

Várhatóan még az év vége előtt a Flydubai állományába kerül az első tíz, a prémium üzleti osztályra szánt Boeing repülőgép. Az emirátusokbéli cég bízik abban, hogy 2024 tavaszán további öt repülőgépen is elérhetőek lesznek a speciális ülések.

Forrás: Flydubai, Robb Report
Kép(ek) forrása: Flydubai