Life Fehér Patrik 2023. 06. 06.

Kőkemény Mark Wahlberg mindennapi élete, nem cserélnénk vele

Az elmúlt időszakban lazított napi menetrendjén Mark Wahlberg, de még így is brutális, amit a hollywoodi sztár művel.

Június 5-én lett 52 éves Mark Wahlberg, de úgy tűnik, alig fog az idő az elmúlt években megkerülhetetlenné vált hollywoodi akciósztáron. Az új Transformers-főhős persze sokat köszönhet napi edzéstervének is, melyről az utóbbi időben rengeteget lehetett hallani annak keménysége miatt.

A négygyermekes családapa még 2018-ban osztott meg egy olyan menetrendet követőivel, mely hajnali fél 3-as kelést tartalmazott, 95 perces hajnali edzést negyed hattal bezárólag, de belefért a napba még egy második, egyórás edzés, némi golf és családozás is a fél 8-as fekvés előtt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

A színész később belátta, hogy ez bőven kimeríti az egészségtelen életmód fogalmát, hiába volt meg például a nyolc óra alvás az olyan napokon, amikor nem jött közbe semmi – márpedig egy világhírű sztár esetében viszonylag gyakoriak az olyan napok, amikor becsúszik egy-két extra elfoglaltság.

Új menetrendjének legfőbb változását az ágyban töltött több idő jelenti, de gyorsan hozzá kell tenni, nem örülnénk, ha Wahlberg ébresztene bennünket minden nap fél 4 és 4 között! “Mindig egy kis imádkozással kezdem a napot, majd beveszem a vitaminjaimat” – mondta korábban a színész a The Wall Street Journalnek. “Régen reggeliztem is, de mostanság időszakosan böjtölök. Nem eszek, csak edzem. Úgy érzem, jobb eredményeket is érek el” – tette hozzá. Nos, ez meglátszik közösségi oldalaira posztolt bejegyzésein is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

A koplalás persze csak a délelőtti időszakra vonatkozik, minden energiabevitelt dél és este 6 közé tolt el az Uncharted főszereplője. Nap közben megmaradtak az edzései, és természetesen szakít időt a munkával járó e-mailekre és telefonokra is. Este fél 8-kor azonban továbbra is takarodót fúj Wahlberg. “Próbálom megosztani ezeket az információkat mindenkivel, mert tényleg meglátszik mindennek a haszna, nagyon gyorsan.”

Forrás: Unilad
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tiffany & Co.