Life Kovács Miklós 2023. 06. 12.

Ez a trükkös sörnyitó a nyári szezon legnagyobb ötlete

A dobozos sörök, italok, üdítők hozzátartoznak a nyaraláshoz, de van, aki utálja a körömszakító nyitást, és a kis lyukon szürcsölni sem jó a minőségi kézműves sört, ám most itt a megoldás!

Kibonthatatlan sörösdoboz, leszakadó nyitófül: a modern nyaralás, nyári meccsnézés meghatározó problémái. Amikor az élet ilyen kegyetlen csapásokkal sújt minket, akkor jól jönne egy fifikás megoldás, amivel ezeket örökre száműzhetjük, sőt a fémdobozból is poharat varázsol. 

A Draft Top Lift pont erre a feladatra született. Tulajdonképpen egy sörösdobozokra tervezett konzervnyitóról van szó. A szerkezet egyszerű, de hatékony, a perem alatt egy forgó pengével vágja le a doboz tetejét. Csak rá kell szorítani a sörre, körbeforgatni, amíg nem halljuk a jó öreg szisszenést, és már készen is vagyunk.

Ez a trükkös sörnyitó a nyári szezon legnagyobb ötlete

A The Strategist oldalán megjelent cikk alapján igényel némi tanulást, de pár sör árán könnyedén elsajátítható a használat, és az ajkakat elvágó peremtől sem kell tartani, a szerkezet sorjás szélek nélkül szedi le a tetőt. 

Egyszeri bulitrükknek tűnik, amit meg lehet villantani a haverok előtt, mégis vannak gyakorlati előnyei. Egyes italok íze így tényleg jobban átjön, ráadásul ha akarunk, így könnyebb jeget, egyéb ízesítőket hozzátenni az italhoz. 

A csodás szerkezet könnyedén megrendelhető online, és 25 dolláros (kb. 8 ezer forint) ára jutányos ahhoz képest, hogy ezzel tényleg mi lehetünk a nyári bulik sörnyitó királyai.

Forrás: core77
Kép(ek) forrása: drafttop.com