Life Fehér Patrik 2023. 06. 19.

Megmutatták a Netflix kasszasikerének folytatását

Valós küzdelmet láthatunk majd a mesés nyereményért a Squid Game realityváltozatában, melyről végre kiderült, mikor látható majd.

Világsiker volt a Netflixen 2021-ben a dél-koreai Squid Game, vagyis a Nyerd meg az életed c. sorozat. Máig ez a streamingszolgáltató legsikeresebb alkotása 1,6 milliárd órás nézettségével, melyet első körben úgy próbálnak meglovagolni, hogy olyan valóságshow-t készítettek, ahol a halálos részt leszámítva ugyanazokat a feladatokat kellett végrehajtaniuk embereknek. Tétje is volt a dolognak, 4,56 millió dollár (1,56 milliárd forint).

A forgatások már lezajlottak, a hírek szerint nem éppen gondmentesen: év elején arról lehetett hallani, hogy a játékosoknak mínuszokban kellett mozdulatlanul állniuk egy kihívás miatt, ahol fagyási sérüléseket is összeszedtek. A Netflix elismerte, hogy három játékosnak orvosi segítséget kellett nyújtaniuk az angliai forgatásokon, de komolyabb bántódása senkinek nem esett.

A Squid Game: The Challenge nevű show első rövid előzetese meg is érkezett: ebből azon kívül, hogy kiderült, novembertől izgulhatunk majd a játékosokért, sok újat nem tudunk meg, de aki látta az eredeti szériát, talán beéri épp ennyivel.

A streamingszolgáltató ezzel nem állt le a népszerű sorozathoz kapcsolódó néznivalók gyártásával: korábban már megerősítették, hogy a Squid Game-nek lesz majd második évada is, azt azonban nem tudni, mikor érkezik.

Forrás: Netflix
Kép(ek) forrása: Tang Ke/VCG via Getty Images