Life Baka Gábor 2023. 08. 03.

Fogadjunk, hogy te is lennél Taylor Swift sofőrje!

Az amerikai megasztár aktuális turnéja végén igen nagylelkűen jutalmazta meg a lebonyolításban kulcsszerepet játszó kamionsofőrjeit, elképesztő összegű bónuszt osztott szét a gépkocsivezetők között.

Az annak idején szerény kis countryénekesnőként indult Taylor Swift az elmúlt évtizedben a világ egyik legnagyobb popsztárja lett, jelenlegi Eras nevű turnéja óriási siker az USA-ban, a jegyeladások már kb. 1 milliárd dolláros bevételt hoztak.

Az Eras amerikai szakasza hamarosan lezárul, az utolsó három koncertet a kaliforniai Inglewoodban tartják majd augusztus 9-én. A vég közeledtével Swift elképesztő gesztust tett a lebonyolításban igen fontos szerepet játszó kamionsofőrök felé, a TMZ értesülése szerint ugyanis mindent gépkocsivezető 100-100 ezer dolláros (35 millió Ft) bónuszról szóló csekket kapott.

Swift-kamionok egy turnéállomáson (Fotó: Getty Images)

Swift-kamionok egy turnéállomáson (Fotó: Getty Images)

A monstre turnén összesen 50 sofőr dolgozik, azaz Swift összesen 5 millió dollárt, 1,77 milliárd Ft-ot fordított arra, hogy kifejezze háláját. A hírek arról nem szólnak, hogy a turné más munkatársai is ilyen meglepetésben részesültek, de nem lennénk meglepődve, ha így lenne.

Az Eras Tour keretében Swift augusztus végén Mexikóban, November közepén Brazíliában lép majd fel három-három estén, hogy aztán 2024-ben Japánban, Ausztráliában, Szingapúrban, Lengyelországban és Ausztriában is tiszteletét tegye.

Forrás: TMZ
Kép(ek) forrása: Getty Images