Life Hirdetés 2023. 08. 18.

Ez a különleges laptop egy úttörő együttműködés gyümölcse

A technológia és a divat forradalmi egyvelegét hozta el az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition.

Napjainkban egyre gyakoribbak az egymástól viszonylag távolabb álló szektorokban tevékenykedő, ismertebb márkák közötti kollaborációk, melyek főként a marketing erejére építenek. Nemrég a techszektorban élenjáró ASUS és az ikonikus japán streatwear márka, az A Bathing Ape tervezői fogtak össze, a végeredmény pedig egy limitált darabszámú, ám hazánkban is elérhető különleges laptopcsomag lett. Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition ugyanis jóval több, mint egy különleges festésű laptop.

Ez a különleges laptop egy úttörő együttműködés gyümölcse

Az együttműködés alapjául a hazánkban is igen népszerű Vivobook széria szolgált, melyre azért esett a két vállalat választása, hogy ezt a részletgazdag együttműködést széles közönség elé tárják annak ellenére, hogy limitált kiadásról van szó. Az ASUS Vivobook S 15 OLED nem véletlenül népszerű itthon, hiszen mindent megad, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet, miközben olyan extrákat biztosít, amelyek garantáltan nap mint nap mosolyt csalnak az arcokra. A 15,6 hüvelykes, 120Hz-es OLED kijelző a notebook piacon ritkán tapasztalt vizuális tökéletességet kínál tartalomgyártáshoz és szórakozáshoz egyaránt. A 13. generációs Intel® Core™ i5-13500H processzor pedig a kreativitásnak és a szórakozásnak sem szab határt, hiszen leggyakrabban játékosoknak szánt laptopokban találkozhatunk vele.

Ez a különleges laptop egy úttörő együttműködés gyümölcse

Az erő és a fejlett technológiai megoldások tehát adottak voltak ahhoz, hogy a japán márka tervezői tökéletes alapra dolgozhassanak. Ennek meg is lett a gyümölcse, hiszen ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition sokkal több, mint egy különleges dobozba csomagolt limitált kiadás. Persze a doboz is különleges, hiszen az ikonikus Bape-minták díszítik, kibontva pedig a klasszikus Bape-fél terepszínű mintázatot viselő, rendes notebooktáskát és a szintén ezt a mintát viselő dobozt találjuk benne, ami a laptopot rejti. A táska nemcsak egy szimpla tok, hanem egy tényleg praktikus, zsebekkel teli, 180 fokban nyíló laptoptáska, amit persze géppel vagy gép nélkül is bármikor büszkén viselhetünk. A notebook dobozát felnyitva rögtön megpillanthatjuk az együttműködés talán két legfontosabb darabját, a Midnight Black színben érkező, egyedi mintázattal mart fedlappal rendelkező laptopot és az ikonikus BABY MILO® figurát, melynek kezébe a laptop miniatűr mása is elhelyezhető.

Ez a különleges laptop egy úttörő együttműködés gyümölcse

Az egyediség itt még messze nem ért véget, hiszen az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition nem csupán a fedlapon utal arra, hogy nem egy átlagos modell van a kezünkben. A gyönyörű OLED kijelzőt felhajtva ugyanis további jellegzetes Bape-dizájnelemekkel találkozhatunk az érintőpadon, a készülék alján és a csuklótámaszon. Ráadásul a dobozban található különlegességek sora nem ér véget a figurával. A laptop alatt rögtön találunk még egy dobozt, melyben egy alapjáraton a laptop fedlapjához illő fekete, vezeték nélküli egeret találunk, ám ehhez terveztek egy inkább a táskához passzoló terepmintás borítást is, amit kedvünk szerint cserélgethetünk. Egy másik apró tasakban bújik meg az exkluzív matricacsomag és a billentyűzetmatrica, mellyel mindenki egyedivé tudja varázsolni a saját laptopját, hiszen rajtunk áll, hogy a teljes magyar billentyűzetet lematricázzuk, vagy csak bizonyos gombokat emelünk ki.

Az ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition limitált darabszámban Magyarországon is elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.

Forrás: ASUS