Life Fehér Patrik 2023. 08. 30.

Lélegzetelállító randihelyszín a vízesés felett

A tériszonyosok körében nem lesz népszerű ez a piknikhelyszín, mely 90 méterrel egy vízesés felett található.

Sokszor a legegyszerűbb randihelyszín is különleges emlékeket adhat, de tény, hogy egy találkozót igazán emlékezetessé tud tenni, ha maga a hely kiemelkedik a sorból. Ez abszolút igaz a brazíliai Cascata da Sepultura esetében. Ez egy vízesés, mely felett egy, az ország több pontján kalandtúrákat szervező cég drótkötélpályát feszített ki.

Ezeken azonban nem feltétlenül sebességet hajszoló turisták suhannak A-ból B-be: olykor piknikasztalokat akasztanak fel 90 méteres magasságba, melyet 15 percre lehet kibérelni átszámítva bő 160 ezer forintért, addig pedig elkölthetik ott az uzsonnájukat, miközben a tájban gyönyörködnek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rota Aventura – Desde 2013 (@rotaaventura) által megosztott bejegyzés

A helyet egy amerikai influenszerpár (lásd a nyitóképen) tette felkapottá, akik a megszokottaktól szórakozási formát kerestek brazíliai útjuk során. Így találtak rá a légi piknikre, melynek helyszínéhez egyórás út vezetett mindenféle nehéz terepen keresztül. Egy ponton még a folyóban is kellett gázolniuk, hogy elérjék céljukat, ahol némi gyümölcsöt, zöldséget, kekszet és szendvicset falatoztak.

Arról nem meséltek, hogy megérte-e a kaland ennyi pénzért, a Daily Mailnek csak annyit mondtak, hogy ez sokkal inkább a környezetről szól, mintsem a kajáról.

Forrás: Daily Mail
Kép(ek) forrása: Instagram/Rota Aventura