Life Hirdetés 2023. 10. 20.

7+1 érv, hogy miért az Avalont válaszd csapatépítésre!

A mindennapok mókuskerekéből kiszakadni több előnnyel jár, mint gondolnád! Rendkívül hasznos, közösségfejlesztő hatása van a munkatársakkal közös programoknak, ami rövidtávon jó hangulatot, hosszútávon hatékonyabb, gördülékenyebb munkavégzést eredményez. Egy jó csapatépítésen megismerheted a kollégáid közvetlenebb oldalát is, amihez egy olyan szervezett programra van szükség, ahol az aktív és passzív kikapcsolódást kedvelők is el tudnak lazulni.

 

1. Magyarország elsőszámú csapatépítő helyszíne

A miskolctapolcai Avalon Parkban a céges rendezvény definíciója egy teljesen komplex élménycsomagot jelent. A park nem csak rendezvényhelyszínként üzemel, hanem egy egyedülálló szolgáltatásokkal rendelkező 80 szobás szállodakomplexumként emelkedik ki Magyarország csapatépítő helyszínei közül. Eláruljuk, miért!

2. Konferencia megbeszélések zavartalan környezetben

A parkban kettő (plusz egy) különböző méretű és befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont a megbeszélésekhez, melyek a legmodernebb audiovizuális technikával felszereltek. 

3. Saját borszalon meetingeknek, borkóstolóknak, borrulettnek

A konferenciaépület és a szálloda különterme mellett egy körasztalos elrendezésű exkluzív borszalon is lehetőséget nyújt a parkban történő céges összejövetelekre. Mi több, a közel 2.500 palack bor- és pezsgőszortimentet rejtő borospincében tematikus kóstolókon is részt vehet a csapat, vagy játékos formában egy valódi borruletten mérheti össze a borgasztronómiában rejlő tudását.

4. Egyedülálló versenyzés a HELL Kartban

Itt található Magyarország legmodernebb elektromos gokartpályája is, ami káprázatos erdei környezetben, 562 méter hosszú, éles kanyarokkal teli pályaívvel ad helyszínt az adrenalindús csapatversenyeknek.

5. Változatos indoor és outdoor programok

A gokartozáson kívül erdei kalandjátékok és élményprogramok sora biztosít széles kikapcsolódási lehetőséget a résztvevők számára. A park saját e-bike flottájával felfedezhetitek a környező vidéket, de a passzív kikapcsolódás kedvelőinek is tartogat meglepetéseket a szálloda.

Kizárólagos éjszakai fürdőzés az Avalon SPA-ban

Amennyiben közelebb áll a csapat szívéhez a kényeztető wellnessezés, a szálloda központi SPA részlegét kizárólagos használattal élvezhetitek éjszaka.

6. Gasztronómiai sokszínűség

A park két étterme a streetfood fogásoktól kezdve, az autentikus olasz pizzákon át a Michelin ajánlott Avalon Ristorante fine dining kínálatáig minden igényt kielégít, ügyelve a vegetáriánusokra és ételérzékenyekre egyaránt.

 7+1.  DJ-k és rangos előadóművészek

Amennyiben a csapatépítést egy céges bulival zárnátok a park rezidens DJ-je gondoskodik a fergeteges hangulatról, vagy igény esetén koncertszervezésben is állnak rendelkezésetekre a park munkatársai.

Szerezz lendületet a munkanapokhoz egy élménydús csapatépítővel!

ertekesites@avalonpark.hu / +36-20/497-4554

Forrás: Avalon
Kép(ek) forrása: Avalon