Life Erdős Norbert 2023. 12. 18.

Olyan dolgot vállal a 34 éves nő, amit nem sokan, így meggazdagodott

A színésznő nem tudna normálisan megélni szakmájából, de hobbija olyan szintre ért, hogy sokszorosát keresi vele, mint a színészettel.

A 34 éves, az Egyesül Államokban élő Gloria Richards hiába dolgozik színészként, nem túl felkapott, és már rég nem álmodik hollywoodi karrierről. Színészként az utóbbi időben 167 dollárt keres óránként, amely átszámítva 59 ezer forint. Nem kevés, de ez még korántsem az a kategória, amiből valaki milliomos színész lesz Amerikában. De igazából ez annyira már nem is érdekli Richardst.

A fiatal nő ugyanis egy “másodállással” két-három hónap alatt megkeresi éves színészi bevételének 90 százalékát:

vállalja, hogy milliomosok gyerekeire vigyáz repülőutakon, nyaralásokon vagy tanulmányi utakon, amikor anya/apa nem érnek rá.

 

Bevallása szerint ez a két-három hónap bőven elég lenne ahhoz, hogy kényelmesen megéljen, de ő annyira szereti a gyerekeket, hogy ezzel a melóval tölti az év felét. De nemcsak utazgatnia kell a gyerekekkel, hanem felügyelni egyéb programjaikat és és az oktatásukat is.

Mindezért naponta 2000 dollárt (700 ezer forint) kap, amiért cserébe 12-15 órát foglalkozik a milliomosok gyerekeivel, illetve szervezi a programjaikat. Magánrepülőkön és jachtokon utazik a gyerekekkel, a legmodernebb és legdrágább luxusautókat vezeti, és akár szülinapi bulit is szervez a hátulgombolósoknak.

Richards sok időt tölt neurodivergens (tanulási-, figyelem- és viselkedésizavar) gyerekekkel, akiknek elég nehéz a kapcsolata a sokat távol lévő szülőkkel.

*a nyitókép csupán illusztráció

Forrás: cnbc.com
Kép(ek) forrása: Getty Images