Life Kováts Olivér 2024. 01. 02.

Meglepő szerepet kap az olimpián a világhírű rapper

Nem sportolóként fog részt venni az ötkarikás játékokon Snoop Dogg – egészen más feladatok várnak rá a nyáron Párizsban.

Nagyágyúval készül a párizsi nyári olimpiai játékokra az NBCUniversal, az amerikai csatorna ugyanis Snoop Doggot szerződtette riporterként és kommentátorként. Műsorát, a Primetime Show-t az NBC csatornán és a médiavállalat streamingfelületén, a Peacockon fogják sugározni.

Ezzel egy korábban már bevált recepthez nyúltak az NBC-nél: Snoop a 2021-es tokiói olimpián is a közvetítői csapat része volt Kevin Hart humoristával karöltve. „Snoop már olimpiai aranyérmes kommentátor, aki több tízmilliós nézettséget hozott Tokióban” – fogalmazott a szerződtetése kapcsán Molly Solomon ügyvezető producer.

Snoop Dogg (Fotó: Alexander Tamargo/Getty Images/E11EVEN)

Snoop Dogg (Fotó: Alexander Tamargo/Getty Images/E11EVEN)

„Ez lesz a valaha volt legemlékezetesebb olimpia, úgyhogy tartsanak velünk” – szólalt meg „különleges tudósítói” állásáról az 52 éves világhírű rapper.

Az 1900-as és az 1924-es után 2024-es olimpia lesz a harmadik, amit Franciaország fővárosában fognak rendezni. Snoop Dogg július 26-ától fog tudósítani az ötkarikás játékokról.

Forrás: Robb Report
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Illusztráció: Nikolas Kokovlis/NurPhoto/Getty Images