Life Kovács Miklós 2024. 01. 23.

Egy magyar művész alkotását fedezte fel Terence Hill

Bud Spencer és Terence Hill filmjei szép lassan összefonódtak a hazai tévézéssel. Közös filmjeik beleivódtak a hazai popkultúrába, nem telik el hét, hogy valamelyik csatornán ne kerülne műsorra valamelyik klasszikus alkotásuk.  A rajongótábor lelkes, hűséges, és népes, az olasz páros szórakoztató filmjei pedig sokakat megihletnek. Többek között Szabó Dávid grafikus is tisztelgett egy képpel a […]

Bud Spencer és Terence Hill filmjei szép lassan összefonódtak a hazai tévézéssel. Közös filmjeik beleivódtak a hazai popkultúrába, nem telik el hét, hogy valamelyik csatornán ne kerülne műsorra valamelyik klasszikus alkotásuk. 

A rajongótábor lelkes, hűséges, és népes, az olasz páros szórakoztató filmjei pedig sokakat megihletnek. Többek között Szabó Dávid grafikus is tisztelgett egy képpel a két színész munkássága előtt.

A páros még élő tagja Terence Hill, azaz Mario Girotti 84 évesen is tartja a kapcsolatot a rajongókkal, közösségi oldalakon is, ahová egy friss bejegyzésben a hazai alkotó képe is felkerült. Az ördög jobb és bal keze második részének egyik jelenetét bemutató, egyedi stílusú grafika felkeltette Terence Hill, vagy legalábbis az oldalait kezelők figyelmét. A színész Facebook- és Instagram-oldalán is megosztotta a képet.

„Óriási megtiszteltetés ért, el sem hiszem! Terence Hill megosztotta a róla és Bud Spencerről készült rajzomat a Trinity és Bambino »Az ördög jobb és bal keze 2« című filmből. Köszönet gyerekkorom nagy hőseinek, jó egészséget és további sok sikert, Terence!” – írta Szabó Dávit a megosztást látva.

Forrás: index.hu
Kép(ek) forrása: Getty Images