Life Kovács Miklós 2024. 01. 31.

Kávét fog árulni a Vasember

Robert Downey Jr. az egyik legmenőbb színész Hollywoodban de mostantól a nagy szerepek mellett a kávé is ott lesz az önéletrajzában.

A Marvel-mozik Vasembere, az Oppenheimer sztárja összeállt Craig Dubitskyval, hogy elindítsák a Happy nevű új kávémárkát- jelentette kedden a The Hollywood Reporter. A márka instant kávét, kapszulákat, kávébabot és őrleményt kínál 100 százalékos arabica kávéból világos, közepes és sötét pörköléssel. 

A színész komolyan veszi a kávét, ami nélkül nála nem indul nap, és elmondása szerint részben a napi feketéknek köszönheti, hogy megőrizte a józan eszét. 

A márkaalapítók Robert Downey Jr. és Craig Dubitsky (fotó: Happy)

A márkaalapítók Robert Downey Jr. és Craig Dubitsky (fotó: Happy)

A Happy a felelősségteljesen termesztett és fenntartható módon beszerzett kávéra összpontosít, a vállalat közép- és dél-amerikai gazdákkal dolgozik együtt. Nem a levegőbe beszélnek, ha a kedves Happy-fogyasztóban kétely merülne fel, akkor a csomagoláson található kódot be lehet írni a márka weboldalára, így megnézhető, ki termesztette, szüretelte és pörkölte a kávét.

Ami az ízeket illeti, a Happy szó szerint és átvitt értelemben írja le a termékek ízprofilját. Az Extraordinary világos pörkölés például “pirított keksz és könnyedség” hangulatát hozza a szánkba, míg a közepes pörkölésű Magnificent “bogyós gyümölcsök és az optimizmus” jegyeit tartalmazza. A sötétebb pörkölésűek pedig többek között “édes melasz és boldogság” vagy “kakaó és vidámság” kombinációval támadják az ízlelőbimbókat.

Kép(ek) forrása: nyitókép: Alberto E. Rodriguez / Staff/ Getty Images