Life Kovács Miklós 2024. 03. 01.

Budapest belvárosában új ötcsillagos hotel nyílik

Új ötcsillagos szálloda nyílik Budapest belvárosában, vagyis pontosabban átveszi egy másik luxushotel helyét. Kozmopolita kalandorokat, nagymenőket várnak.

Az Accor prémiumkategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását, és ezzel együtt a 2022-ben nyitott, friss Hard Rock Hotel Budapest bezárását. A rock ‘n roll-hangulatú szálláshely ugyanis megszűnik, helyette a Pullman Budapest Hotel fogadja majd a vendégeket. 

A Pullman az Accor-csoport felső kategóriás nemzetközi márkája, amely elsősorban a kozmopolita utazókat célozza meg, akik széles körű kapcsolatokkal rendelkeznek, és szeretik a munkát és a szórakozást összekapcsolni. A világ legpezsgőbb világvárosaiban és legkeresettebb turisztikai célpontjain lévő Pullman-szállodák szívesen látják a modern kor kalandorait, nomádjait és felfedezőit, akik egyedül vagy hasonló gondolkodású társakkal és munkatársakkal utaznak, akár üzleti, akár szabadidős céllal.

A vendégek a szálloda éttermének 70 beltéri és további 30 fedett ülőhelyén élvezhetik a kitűnő kulináris választékot.

A Pullman Budapest Hotel látogatói a 280 négyzetméteres tetőtéri lounge-ból kapnak ízelítőt a Budapest belvárosának történelmi látképére nyíló lélegzetelállító kilátásból, ahol emellé exkluzív, signature koktélok, változatos borkínálat és pompás falatok közül választhatnak.

A szálloda 136 elegáns és kényelmes szobával rendelkezik az épület hét emeletén. A szobák modern és funkcionális kialakítást ígérnek. A Pullman egyedi extrája pedig az ingyenes fitneszfelszerelés: a minden szobához és lakosztályhoz kérésre elérhető fitneszeszközökkel a vendégek saját tempójukban, szobájuk magányában és kényelmében edzhetnek.

Az Andrássy úttól és a budapesti Operaháztól pár percre található Pullman Budapest Hotel március 27-én nyitja meg kapuit.

Forrás: Accor
Kép(ek) forrása: Accor