Life Kovács Miklós 2024. 05. 04.

Elkészült az ultraluxust megtestesítő csodatorony

Az Aston Martin nevét adta egy fejedelmi, hatvanhat emeletes ingatlanhoz, amely most nyitotta meg kapuit az Egyesült Államokban, még pontosabban Miamiban.

A luxusingatlanok piacán nincs válság, a frissen megnyílt, szemkápráztató kényelemmel ellátott Aston Martin Residences Miami minden lakása elkelt már a befejezés előtt. Ebben szerepet játszhatott a márka, az Aston Martin presztízse ugyanúgy, mint maga az épület megalomán kialakítása, hiszen 249 méteres magasságával az USA legnagyobb felhőkarcolója New York-tól délre. 

Az épület az Aston Martin első ultraluxust képviselő ingatlanprojektje, amelyben 391 lakást alakítottak ki. Az autógyártó szerint a vásárlók javát a márka meglévő vásárlói adták, valamint azok, akiket csábít az Aston Martin egyedi dizájnfilozófiája és ikonikus márkája. 

Elkészült az ultra luxust megtestesítő csodatorony

Az árak 820 000 dollárról (szűk 300 millió Ft) indulnak, ennyi pénzért egy 65 négyzetméteres stúdiólakást (egy légterű, csak a mosdó kap külön helységet) vehetünk. A skála másik végén a Triplex Penthouse található 50 millió dollárért (18 milliárd Ft). Ez testesíti meg igazán, amiről az Aston Martin szól, a komplexum három emeletet foglal el, 2526 négyzetméteres, és saját, külön úszómedencéje, terasza van. 

Elkészült az ultra luxust megtestesítő csodatorony

Lakjanak kis stúdióban, vagy hatalmas penthouse-ban, a toronylakók mindannyian élvezhetik a négyemeletnyi szolgáltatói részleget. Ez magában foglal egy kétszintes fitneszközpontot, egy képzőművészeti galériát, két mozitermet, egy virtuális golfszimulátort és egy üzleti központot. Van továbbá teljes körű szolgáltatást nyújtó spa, szépségszalon és fodrászat is. Az 55. emeleten pedig ott a közös medence, valamint jakuzzik, pihenőkabinok, de természetesen a mindennel felszerelt bár és étterem sem maradt el. 

Elkészült az ultra luxust megtestesítő csodatorony

A beltér kialakítását nem mutatta be részletesen az Aston Martin, de azt elárulták, hogy a lakások mindegyike  3 méteres belmagassággal, valamint padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik. Emellett “csúcsminőségű konyhák”, prémiumminőségű márványpadló és színvonalas, európai gyártású bútorok találhatóak bennük.

Elkészült az ultra luxust megtestesítő csodatorony

Forrás: Carscoops
Kép(ek) forrása: Aston Martin Residences