Life Kovács Miklós 2024. 06. 22.

Öregapáink nem is álmodhattak ilyen kütyüről

Retró hangulat, stílus találkozik jó hangzással az Edifier által gyártott új hangszóróban, ami dísze lehet a dolgozónak vagy nappalinak

A hordozható hangszórók korát éljük, a kínálat lassan minden igényt lefed, már nem csak a garázsba, konyhába való, recsegő kis dobozokból lehet válogatni. Vannak igazi prémiumdarabok, amelyek a magas minőségű hangzás mellett már dizájnban is tudnak érdekeset mutatni. 

Utóbbi téren erős ajánlat az Edifier D32-es, ami erőlködés nélkül hozza a békebeli retró hangulatot, meleg színekkel, természetes hatású anyagokkal. Mintha csak egy 20. század közepén készült márkás rádió lenne, de szerencsére a technika túlmutat az AM-frekvencián. 

Öregapáink nem is álmodhattak ilyen kütyüről

A Hi-Red Audio minősítésen túl Bluetooth, Aurplay 2, LDAC támogatás is elérhető, természetesen a stabil wifi kapcsolat mellett. Színe lehet feketedió vagy fehér, a kezelőgombok pedig akár egy 1950-es években épült Cadillac belterében is jól mutatnának. 

Öregapáink nem is álmodhattak ilyen kütyüről

Háza ráadásul tényleg fából készült, nem csak fautánzatú műanyag, tervezése során pedig odafigyeltek arra, hogy akusztikailag tökéletes legyen, és csökkentse a nem kívánatos rezgáseket, torzításokat. Két egycolos magassugárzó mellett egy 4 col méretű hangszóró adja a közepes és mély hangokat, az erősítő pedig D osztályú darab, 60 watt teljesítménnyel.

Öregapáink nem is álmodhattak ilyen kütyüről

Ennyi már bőven elég egy nagyobb nappaliba is a hétköznapi zenehallgatáshoz, ami történhet Androidról, vagy iOS operációs rendszerről, de az Edifier saját ConneX applikációja is működik. A régi világ híveinek pedig van aux bemenet, valamint USB-C csatlakozó is.  A termék több hazai webáruházban is elérhető, indulóára 80 ezer forint körül alakul.

Forrás: Techradar
Kép(ek) forrása: Edifier