Life Fehér Patrik 2024. 07. 13.

Elképesztő figurákat dobott felszínre a foci-Eb

Közeleg a foci-Eb vége, ezért képes összeállításunkban visszatekintünk azokra a nemzetekre, melyek szurkolói kiemelkedőt nyújtottak a kontinenstornán.

24 csapat szállt harcba június 14-étől kezdve a 2024-es labdarúgó Európa-bajnoki címért, cikkünk megjelenéséig azonban már csak két nemzet legjobbjai maradtak talpon. A mögöttünk hagyott szűk egy hónap számos emlékezetes pillanattal örvendeztetett meg minket, ezekből válogattunk most az alábbiakban, de nem feltétlenül a sporteredmények, hanem a nézőtéren, szurkolói zónákban látottak alapján.

Válogatásunkat nem is kezdhetnénk mással, mint a németekkel, hisz mégiscsak ők a házigazdái az Eb-nek. A szurkolók kitettek magukért, de a hazai csoda nem jött össze, a Die Mannschaft a negyeddöntőig menetelt csak (Kép: Christian Kaspar-Bartke - UEFA/UEFA via Getty Images)

Válogatásunkat nem is kezdhetnénk mással, mint a németekkel, hisz mégiscsak ők a házigazdái az Eb-nek. A szurkolók kitettek magukért, de a hazai csoda nem jött össze, a Die Mannschaft a negyeddöntőig menetelt csak (Kép: Christian Kaspar-Bartke – UEFA/UEFA via Getty Images)

Ha az eredményeket nézzük, a spanyolok sikeresebben szurkoltak, látványos szetteket is öltött néhányuk. Már biztos, hogy éremmel mennek haza (Kép: Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images)

Ha az eredményeket nézzük, a spanyolok sikeresebben szurkoltak, látványos szetteket is öltött néhányuk. Már biztos, hogy éremmel mennek haza (Kép: Boris Streubel – UEFA/UEFA via Getty Images)

Néhányszor komoly vihar csapott le az Eb meccseire, Dortmundban többször is vízesés alakult ki a stadionban. Az angol szurkolóknak az időjárás talán nem volt új, ahogy az sem, hogy ismét Eb-döntőt játszhatnak (Kép: Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto/Getty Images)

Néhányszor komoly vihar csapott le az Eb meccseire, Dortmundban többször is vízesés alakult ki a stadionban. Az angol szurkolóknak az időjárás talán nem volt új, ahogy az sem, hogy ismét Eb-döntőt játszhatnak (Kép: Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

Összeállításunk a galériában folytatódik, kattints a képre!

13 fotó megtekintése
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Marco Steinbrenner/DeFodi Images via Getty Images