Magic Fehér Patrik 2023. 04. 04.

Milliárdosnak kell lenned, ha így néznél Forma-1-et

A Forma-1 vérkeringésébe idén visszatérő Las Vegas elképesztő áraival már biztosan túlszárnyal minden eddigi helyszínt.

A Forma-1 nagy durranása 2023-ban a Las Vegas-i Nagydíj lesz: ez lesz a szezon harmadik futama az Egyesült Államokban, emellett pedig a sportág történetének első nagydíja, amit szombaton rendeznek. Óriási a hype a nevadai kaszinóvárosba 1984 után visszavitt verseny körül, a november végi eseménynek sokan részesei akarnak lenni.

Milliárdosnak kell lenned, ha így néznél Forma-1-et

A jelenség oda vezetett, hogy a Las Vegas-i futam toronymagasan viszi a prímet a legdrágább Forma-1-es belépők terén. Ezalatt persze nem egy szimpla műanyag széket kell érteni a lelátó legprímább helyén, hanem olyan VIP-ellátást, melyhez számos szolgáltatás tartozik. Ilyen esetekben mindig egy élménycsomagot kapnak az illetők, akik megengedhetik maguknak, hogy így élvezzék a sporteseményt.

Milliárdosnak kell lenned, ha így néznél Forma-1-et

A legdrágább vegasi csomag esetében a fő hangsúly nem is feltétlenül a Forma-1-en van. A program már a hétvége előtt elkezdődik a Nobu Hotel Caesars Palace (fenti kép) három hálószobás, akár 75 vendég befogadására alkalmas terasszal kiegészített lakosztályában. Itt öt éjszakát kap az, aki befizeti a csomag 5 millió dolláros (1,7 milliárd forintos) árát. Mindehhez jár még exkluzív fürdőszolgáltatás, benne masszázzsal, ahová hat vendéget is vihet magával a fő vendég.

Milliárdosnak kell lenned, ha így néznél Forma-1-et

A teraszról kiválóan rálátni a Forma-1-es pálya legtöbb részére, de a 75 főből 12-en bejárást kapnak a paddockba egész hétvégére – beleértve a Paddock Clubot is, a Forma-1-es pályák mindenkori legexkluzívabb helyét, ahol a legjobb ételeket és italokat szolgálják fel, és ahová még az aktuális F1-es pilótákat, illetve korábbi világbajnokokat is beterelik a szervezők némi bájcsevejre a vendégekkel. A szálloda és a paddock között sofőrös Rolls-Royce fuvarozza a delikvenst annak kénye-kedve szerint, így a lezárt főutak nem neki fognak fejtörést okozni a közlekedésben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

F1 Paddock Club™️ (@f1paddockclub) által megosztott bejegyzés

A hétvégi programot Adele koncertje koronázza majd meg, a belépőt szintén tartalmazza az ár.

Forrás: WTF1
Kép(ek) forrása: Getty Images