Magic Fehér Patrik 2023. 08. 11.

Új szintre emelik a luxuskempingezést

Látványosnak ígérkező glamping-lehetőséget mutattak be nemrég, egy világhírű nemzeti park közepén lehet majd formabontó módon megszállni.

Luxuskörülmények között nyaralni sokáig csak hotelekben, épített környezetben lehetett, azonban az igény megvolt erre a kempingekben is, a természethez közel. Meg is született erre válaszul a glamping, ahol a szabad ég alatt megvalósul mindez.

Persze ebből is vannak szintek, melynek egyértelműen a csúcsát tűzte ki célul egy új kezdeményezés. Sokat még nem tudni róla, csak néhány látványterv jelent meg, azok azonban beszédesek:

a lakóegységek alapjait átalakított helikopterek jelentenék – van, ahol a gép belsejébe költöztetnék a turistákat, máshol pedig csak dekorációként szolgálna a gép.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MEGA Remodeling (@mega_remodeling) által megosztott bejegyzés

Az ötlet a kaliforniai központú, egyébként luxusházak belsőépítészetével foglalkozó Mega Remodeling nevű céghez köthető, akik a helikopteres glampinget a világhírű Joshua Tree Nemzeti Parkban tervezik felállítani. Mindezt elég gyorsan véghez is vinnék, annyira, hogy a 2024-es év első negyedévében már vendégeket is fogadnának, weboldalukon pedig várólistára jelentkezhetnek a potenciális érdeklődők.

Minden lakóegységet a legmagasabb minőségű anyagokkal és bútorokkal készítünk és szerelünk fel, hogy ügyfeleink a lehető legkényelmesebb és legkellemesebb időtöltést biztosítsuk

– írják.

Forrás: glampinghelicopter.com
Kép(ek) forrása: Getty Images