Magic Kováts Olivér 2023. 11. 02.

Csillagászati összeg egyetlen nap ezen a szigeten

A Maldív-szigetek lehet a következő célja annak, aki teljes megújulásra vágyik, a pénztárcája pedig feneketlen. Ha valaki itt nem tud kikapcsolódni, feltöltődni, akkor sehol.

Maga a mennyei paradicsom az a magánsziget, amelyet mostantól teljes egészében ki lehet bérelni a Maldív-szigeteken. Tökéletes ajánlat azoknak, akik exkluzív körülmények között szakadnának ki a hétköznapok szürkeségéből – bár azokat, akik egy ilyen ajánlaton egyáltalán elgondolkodhatnak, feltételezhetően kevésbé gyötrik a szürke hétköznapok.

Petr Kolar cseh építész tervei alapján építették még a többek között 47 villából és rezidenciából álló komplexumot, aminek kényelme mellé óceáni környezetben biztosítja a kikapcsolódás különböző formáit a Velaa Private Island. A sportolni vágyókat például tenisz-, fallabda-, strandröplabda-, valamint kilenclyukas golfpályával várják, de szörfözni vagy vitorlázni is van lehetőség.

A képre kattintva galéria nyílik:

10 fotó megtekintése

Minden adott tehát a testi és lelki újjászületéshez, amit különféle arc- és testkezelésekkel, gőzfürdőkkel, hókamrával és a keleti gyógyászat különböző elemeivel segítenek a wellnessrészlegen.

Fotó: Velaa Private Island

Fotó: Velaa Private Island

Fotó: Velaa Private Island

Fotó: Velaa Private Island

A személyzet az eddigi leírtak színvonalának megfelelő kulináris élvezetekről sem feledkezik meg. A magánsziget éttermében – mely Ázsia 50 legjobb vendéglátóegysége köze is bekerült – privát séfek készítenek különlegességeket. A Robb Report cikke példaként említi a serpenyőben sült, mogyoróhagymás pestóval, gyömbérrel és édesköménnyel tálalt Red Emperor filét, valamint a citromos-kakukkfüves keksszel szervírozott limoncellomousse-t is.

A Velaa Private Island a fényűző luxusért éjszakánként egymillió dollárt, átszámítva mintegy 360 millió forintot kér el.

Forrás: Robb Report, Velaa Private Island
Kép(ek) forrása: Velaa Private Island