Style Baka Gábor 2023. 03. 24.

Sztárséf főz a luxustoronyház lakóira, lift viszi az égbe autóikat

Az apartman bejáratáig szolgáló autós lift, óceáni panorámás luxuslakások, exkluzív mozi, edzőterem, wellnessközpont, bár és étterem is lesz a Bentley miami toronyházában. Immár sztárséfet is találtak a csak a lakókat kiszolgáló étterem élére.

2026-ra készül el a brit luxuasutó-gyártó eddigi legnagyobb műve, a Bentley Residences. A floridai Miami tengerpartján építendő 228 méter magas, 60 emeletes felhőkarcoló 216 luxuslakást rejt majd, melyek mind a Bentley-től megszokott fejedelmi színvonalat kínálják.

A Bentley Residencesben tényleg lesz minden, amit egy ilyen luxusprojekt kapcsán el tudunk képzelni, kezdve például azzal, hogy minden egyes lakáshoz külön garázs jár, de nem ám az alagsorban: az autót egészen az apartmanig emeli a lift, a bejáratnál kell csak kiszállni.

Kattints a képre, galéria nyílik!

15 fotó megtekintése

Minden lakásban lesz panorámás terasz, saját medence és természetesen a Bentley-életérzéshez passzoló minőségi anyagokból a legmagasabb szakértelemmel, a legmodernebb, környezetbarát megoldásokkal kényeztető élettér.

A luxustoronyházból – mely egyébként az USA legmagasabb tengerparti lakóépülete is lesz – a lakóknak ki sem kell lépniük, ha ahhoz lesz kedvük, ugyanis lesz saját mozi, különböző játékszobák, kültéri és beltéri edzőtermek, wellnessközpont, kozmetika, fodrászat, whisky- és szivarlounge, bár, valamint felső kategóriás étterem is.

Kép: Bentley Motors

Kép: Bentley Motors

A cikk apropóját az utóbbi szolgáltatja, ugyanis immár azt is lehet tudni, ki lesz a Bentley Residences séfje. A feladatot az Egyesült Államokban számtalan tévéműsora, könyvei és persze New Yorktól Los Angelesig működtetett éttermei kapcsán ismert Todd English kapta.

Az ígéretek szerint a 62 éves mesterszakács az éttermeiből is ismert „rusztikus mediterrán” konyhája lesz a fő csapásirány, de a lobbiban kialakítandó, a mellette feszülő medencére, távolabb az Atlanti-óceánra kilátást nyújtó étteremben bármilyen reggelit, ebédet, vacsorát megkaphatnak majd a vendégek, pardon, a lakók.

Todd English (Fotó: Getty Images)

Todd English (Fotó: Getty Images)

Forrás: Luxury Launches
Kép(ek) forrása: Bentley Motors