Style Fehér Patrik 2023. 04. 12.

Izzadságot is tartalmaz a modell parfümje

A testének természetes illatát dicsérő mondatok után döntött úgy a modell, hogy parfümjébe kever némi izzadságot.

1,4 millióan követik Instagramon Wanessa Mourát. A 29 éves brazil hölgy nálunk nem ismert, de könnyen lehet, hogy hamarosan változik a helyzet, ugyanis a modell és influenszer azt állítja, hogy saját parfümje izzadságot is tartalmaz.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wanessa Moura (@shopwanessamoura) által megosztott bejegyzés

Illatanyagába, melyet 138 dollárért (47 ezer forintért) bárki megvehet, saját verejtékét is belerakatta azok után, hogy párja és exbarátja is azt mondta, hogy testének természetes aromája szexi és izgalmas. “A mandarin és a bergamott gyümölcsös jegyei mellett a parfümömnek van egy speciális, szuperintim összetevője: az izzadságom. Ez a szenvedély és a rejtély keveréke” – idézte Moura szavait a New York Post.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wanessa Moura (@wamoura) által megosztott bejegyzés

“A természetes illatom csábítja a férfiakat, ezért ez a parfüm illatának alapja” – tette hozzá. “Ez a legfontosabb összetevője ennek a szerelem- és szexfőzetnek, mellyé a parfümöm vált.” Az illatszer részletes összetevőlistája nem ismert, az viszont igen, hogy egy 50 ml-es üvegcsébe 8 ml verejték kerül.

“Ez az ideális parfüm randizáshoz, kellemes kalandokhoz a partnereddel vagy mások figyelmének felhívására” – mondta a modell.

Forrás: New York Post
Kép(ek) forrása: Instagram/wamoura