Style Fehér Patrik 2023. 06. 06.

Kiállítják Pamela Anderson fürdőruháját egy múzeumban

A szőke bombázó Baywatch-ból ismert ikonikus úszódresszét nagy licitcsata után egy múzeum kaparintotta meg.

A fél világ szerelmes lett a 90-es években a Baywatch C. J. Parkerjébe, amikor megjelent a képernyőkön a piros úszódresszes szőkeség. A karakter meghozta Pamela Anderson számára a hírnevet szerte a világon: több filmben és sorozatban is szerepelt ugyan a korábbi modell, de ha meghalljuk a kanadai születésű, jelenleg 55 éves nő nevét valahol, egyből a piros ruhás kép ugrik be mindenkinek.

Kép: Sarah Morris/Getty Images

Kép: Sarah Morris/Getty Images

A dressz sokak által vágyott ruhadarab volt, melyet nemrég árverésre is bocsátott a Heritage Auctions Dallasban. Komoly licitcsata ment az ikonikus öltözetért, számolt be erről a későbbi győztes, a németországi Bikini Art Museum, melynek fő tevékenysége, hogy híres fürdőruhákat állít ki.

Ne hagyd ki a galériánkat Pamela Andersonról, kattints a képre!

7 fotó megtekintése

A baden-württembergi Bad Rappenauban működő múzeum végül 27 500 dollárt (9,4 millió forintot) fizetett Anderson ruhájáért, 40 rajongó elől elhappolva azt. Már a helye is megvan az új szerzeménynek közleményük szerint: David Hasselhoff piros fürdőgatyája mellé teszik majd a ruhát, ezzel egy mini Baywatch-részleget alakítva ki a múzeumban.

Forrás: Bikini Art Museum
Kép(ek) forrása: Getty Images