Style Fehér Patrik 2023. 06. 20.

Felvennéd a ruhát, amit a felnőttfilmek sztárja tervezett?

Eddig kevésbé ismert oldalát mutatta meg Rocco Siffredi: a veterán pornósztár ruhakollekciót tervezett, melyet a Milánói Divathéten be is mutattak.

Valószínűleg azok is hallottak már Rocco Siffredi nevéről, akik életük során nem fogyasztottak annyi felnőttfilmet. Akiknek nincs meg a férfi, azoknak annyit érdemes róla tudni, hogy olasz származású, 1987-től a 2010-es évek második feléig volt a pályán, Budapest vonzáskörzetében él magyar családjával, és pár éve a Netflix is készített róla dokumentumfilmet.

Az 59 éves egykori pornószínészt napjaink szexuálisan egyik legtúlfűtöttebb márkája, a Dsquared2 kérte fel egy együttműködésre. A Dean és Dan Caten által alapított divatcég bemutatóin mindig nagy hangsúlyt kap a szexualitás, és ez ezúttal sem volt másképp a mögöttünk hagyott Milánói Divathéten.

Siffredi meg is jelent a kifutón, ahol nem csak felvonult, de egyfajta operatőri-rendezői szerepet is játszott a háttérben, ahol egy mímelt szexjelenetet “rögzített” kamerájával. A férfi nem csak show-elem volt a Dsquared2 produkciójában, aktívan kivette részét a tervezésből is övek, magas szárú cipők és strandpapucsok formájában.

Rocco Siffredi (Kép: Victor Boyko/Getty Images)

Rocco Siffredi (Kép: Victor Boyko/Getty Images)

Kattints a képre, és nézd meg, milyen extrém ruhakölteményekben léptek kifutóra a modellek!

19 fotó megtekintése

Itt pedig megtekintheted a teljes divatbemutatót:

Kép(ek) forrása: Estrop/Getty Images, Marco M. Mantovani/Getty Images, Victor Boyko/Getty Images