Style Fehér Patrik 2023. 06. 21.

Meghökkentő dolgokat mutatott be a Louis Vuitton sztárja

Eljött a sokak által várt pillanat, kifutóra állították azt a kollekciót, melyet Pharrell Williams tervezett a Louis Vuittonnak.

Mi is beszámoltunk arról februárban, amikor a Louis Vuitton azonnali hatállyal művészeti vezetőjévé nevezte ki Pharrell Williamst. A nagyközönség leginkább énekesi karrierjéről ismerheti az 50 éves férfit, azonban a kinevezés mögött valódi szakmai tapasztalat is áll, ugyanis több divatmárkával is együtt dolgozott már előtte Pharrell, akár résztulajdonosként vagy alapítóként.

A két fél együttműködése a sokadik egymásra találás, a Louis Vuitton már 2004-ben és 2008-ban is együtt dolgozott Pharrell-lel, de ilyen magas szintű megbízatást még nem osztottak ki neki. Most az előadó a 2024-es tavaszi-nyári kollekció teljes felügyeleti jogát megkapta a luxusmárkától, az alapirányokat pedig ő határozta meg.

Pharrell Williams

Pharrell Williams

A párizsi divathét keretein belül megjelenő szettekben a nap motívuma jelenik meg, melyet Pharrell az élet egyetemes forrásának tekint. Emellett az LV Damier ikonikus sakktáblamintája is rengeteg felületen felbukkan, így egy régi, meglévő dolgot kombinált egy új gondolattal, felfrissítve ezzel a Louis Vuittonról kialakult eddigi képet.

A divatbemutatóra rengeteg prominens személyiség kíváncsi volt, olyan nevek bukkantak fel a teljesség igénye nélkül, mint Jared Leto, Zendaya, Kim Kardashian, Naomi Campbell, Lewis Hamilton, Maluma, J Balvin, Jaden Smith, Rihanna, A$AP Rocky, Beyoncé és Jay-Z. Hogy miket láttak, abból te is kaphatsz némi ízelítőt alábbi galériánkból!

30 fotó megtekintése
Kép(ek) forrása: Aurelien Meunier/Getty Images, Dominique Charriau/WireImage, Kristy Sparow/Getty Images, Peter White/Getty Images, Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images