Style Kovács Miklós 2023. 07. 03.

Meglepő márka árul minőségi fülhallgatókat

Meglepő márkától is vehetünk minőségi vezeték nélküli fülhallgatót. Ha a high-tech márkák helyett egy régi, hagyományos német kézművességet képviselő cégre szavazunk, akkor érdekes választás lehet a Montblanc MTB 03-as

Ha luxusról és kézművességről van szó, a Montblanc mindig is az élvonalat képviselte. Az ikonikus íróeszközeiről ismert márka egy ideje a fejhallgatók világában keres új kihívást, és ért el sikereket, főleg a stúdióminőségű, nagyobb méretű fejhallgatók kategóriájában.

Csakhogy ma már az állandó utazás alapvető része a luxuséletmódnak, így a vezeték nélküli, apró fülhallgatók iránti kereslet is hatalmas. Ezt vették észre a Montblanc-nál, és készítették el az egyik legmagasabb minőségű megoldást az MTB 03-as fülesekkel. 

Meglepő márka árul minőségi fülhallgatókat

Az MTB 03 tervezéshez a legendás Montblanc Meisterstück íróeszköz adott ihletet, így az MTB 03 eleganciát sugárzó fekete árnyalatot kapott, a fülhallgatót díszítő fehér Montblanc-embléma pedig kellemes kontrasztot ad fehér színével a fekete háttérnek. 

A tökéletes hangélményt a szakma profijára bízta a Montblanc: Axel Grell neves hangmérnököt kérték fel a termék hangzásvilágának tökéletesítésére, aki aprólékosan finomhangolta az MTB 03 prémiumkomponenseit. 

Meglepő márka árul minőségi fülhallgatókat

Az MTB 03 a kivételes hangélmény mellett jó kezelhetőséget is biztosít, a fülhallgató érintőfunkcióval rendelkezik, így a viselő könnyen kezelheti a legfontosabb funkciókat, például a hang lejátszását/szüneteltetését vagy a hívások fogadását.

Tárolása egy fekete bevonattal ellátott alumíniumdobozban lehetséges, ami tölti is a füleseket, de erre ritkán van szükség, mert egy szuszra akár 12 órán át is képesek működni a 395 dollárért, vagyis 135 ezer forintért árult fülhallgatók.

Forrás: Robb Report
Kép(ek) forrása: Montblanc International GmbH