Style Kovács Miklós 2023. 10. 11.

Életre szóló élményt ad a 80 napig tartó vonatút

Hazánkban a MÁV egyes vonalait használni is kalandos utazás, de aki nem elégszik meg a magyar vasutak adta élménnyel, és van felesleges, utazásra költhető bő negyvenmilliója, annak érdemes megnéznie a Railbookers ajánlatát.

Ez az egyedülálló túra ugyanis újradefiniálja a hosszútávú vonatos kalandozást. Négy kontinensen és 13 országon keresztül vezeti át a felfedezőket, bemutatva a luxusvonatok és szállodák legszebbjeit. A Railbookers bejelentette, hogy jövőre jönnek rövidebb utak is, de az idei évet a nagybetűs kalandoroknak szentelik. 

“Az utazás Vancouverben kezdődik, majd olyan európai fővárosokon és bájos városokon keresztül vezet, mint Budapest, Edinburgh, Firenze, London, Párizs, Róma és Velence” – osztotta meg a Railbookers. “A légi összeköttetések lehetővé teszik az utazók számára, hogy felfedezzék az ázsiai Delhi, Mumbai és Isztambul, valamint a dél-afrikai Fokváros és Johannesburg afrikai gyöngyszemeit.

A szerencsés utazók és a vonatok szerelmesei megtapasztalhatják a Rovos Railt Dél-Afrikában, a legendás Maharajas’ Expresszt Indiában, a szingapúri Eastern & Oriental Expresszt, a kanadai Rocky Mountaineert, a Golden Eagle Danube Expresszt, a Belmond Royal Scotsmant és a pazar velencei Simplon-Orient Expresszt. ” Ezen emlékezetes vonatutazások között vendégeink luxusszállodák kényelmét élvezhetnek a világ leghíresebb városaiban” – tette hozzá a társaság.

Az utazás pontos ára 113 599 dollár, vagyis 41,3 millió forint.