Style Kovács Miklós 2023. 11. 10.

Aranyjegyet rejthet a 300 ezer forintos adventi kalendárium

Az adventi kalendárium általában finom csokoládéval készít fel a karácsonyra, de egy fapados légitársaság csoki helyett inkább élményekkel töltötte meg a saját verzióját.

Az easyJet légitársaság piacra dobott egy 695 font (kb. 300 000 forint) értékű adventi naptárt, amely különféle érdekes ajándékok, kedvezmények mellett négy szerencsés vásárlónak életre szóló élményt adó utazást rejt – írja a Dailymail.

A légitársaság limitált kiadású “Adventin naptára” bár méregdrága a kategóriában, de több mint 2000 font (900 ezer forint) értékű ajándékokat ígér, a 12 fiókban különböző utazási ajándékokkal 2024-re.

Van benne kedvezmény szervezett utazásra, kupon CarTrawler autóbérlésre, valamint ajándékjegyek, amelyekkel a légitársaság bármelyik járatán ételt és italt vásárolhatunk. Tavaly a naptárak mindössze két nap alatt elfogytak – és várhatóan idén is gyorsan elkapkodják majd őket.

A legizgalmasabb ajándék azonban a négy pár retúrjegy egy easyJet-járatra. A jegyekhez személyenként 23 kg feladott poggyász is jár, a cél pedig egy Iberostart üdülőhely, ami garantálja az exkluzív élményt. 

Bár a naptár elég drága karácsony előtti befektetésnek tűnhet, de a pénz java jó célra megy: az easyJet a naptárakból származó bevétel 50 százalékát az Unicefnek ajánlja fel.

Forrás: TimeOut
Kép(ek) forrása: Denis Doyle/Getty Images