Style Erdős Norbert 2024. 02. 02.

Beton.Hofi új száma 1978-ból szedi szét 2024-et

Napjaink egyik legnépszerűbb előadója új számot, és ezzel együtt úgy klipet droppolt a YouTube-ra, ami olyan alapot és szöveget kapott, amibe bele fog remegni az MVM Dome áprilisban.

Beton.Hofi szép lassan szivárogtatja új lemezének dalait, a legújabb, a Holnap megállnak az órák egy 1978-as klasszikus, Bontovics Kati számának feldolgozása, vagyis inkább feltuningolása egy kis drum and bass-es beütéssel, némi szaxofonnal, és az Áditól megszokott, erős szöveggel.

A klip egy szórakozóhely mellékhelyiségében történő dolgokat meséli el, igazi sztárparádéval. Feltűnik a klipben Janklovics Péter humorista, Dietz Gusztáv porfi MMA-harcos, Fekete Giorgio a Carson Comából, Pogány Induló és még Miller Dávid is, aki az RTL műsorvezetője volt, az utóbbi időben pedig Beton.Hofi több számában is vendégénekeskedett.

Hangot tessék szépen feltekerni!

 

Itt pedig az eredeti, 1978-as dal, amelynek a zenei alapja egy picit hasonlít Bill Witherstől az Ain’t No Sunshinera, de ezt most elengedhetjük, talán csupán a véletlen műve.

 

Beton.Hofi eddigi legnagyobb koncertje április 13-án lesz az MVM Dome-ban, ahol minden bizonnyal meg fog szólalni ez a dal is. Addig tessék szépen megtanulni a szöveget, ott tali.