Style Fehér Patrik 2024. 06. 25.

Maszk után egyedi szemüvegeket is kapott Mbappé

Kissé szerencsétlen időzítéssel mutatta be az Oakley azokat a szemüvegeket, melyet a franciák futballsztárja, Kylian Mbappé közreműködésével készítettek.

Kylian Mbappé orrtöréssel zárta a franciák első labdarúgó Európa-bajnoki meccsét Ausztria ellen. Az internetet körbe is járta ezt követően, hogy csináltak neki egy, az orrnyergét védő maszkot, melyet aztán be is tiltott az UEFA, mert az eszköz szabálytalan a francia trikolór színei miatt. A hollandok ellen kapott aztán egy sima fekete maszkot a támadó, ám végül nem vetette be őt Didier Deschamps szövetségi kapitány.

Kép: Ralf Ibing - firo sportphoto/Getty Images

Kép: Ralf Ibing – firo sportphoto/Getty Images

Azzal, hogy mindenki azt nézi, mi történik Mbappé szeme környékén, akár azt is gondolhatnánk, hogy ideális időben mutatta be az Oakley a nagyvilágnak két új napszemüvegét, melyet a futballistával közösen hoztak össze. Annak azonban bizonyára nem örülnek, hogy talán nem mostanában fogja a szemüvegeket a nyilvánosság előtt hordania focista, nem biztos, hogy használna műtétre váró orrának, ha rányomná valamelyik divatkiegészítőt.

Maguk a szemüvegek egyébként a népszerű Oakley-modellek “mbappésított” kiadásai. A Latch Panel szemüveg átlátszó kék keretét szaténos arany KM monogramok és kontrasztos sötétkék oldalpanelek egészítik ki.

Kép: Oakley

Kép: Oakley

A másik az Oakley szerint Mbappé kedvenc szemüvege, a HSTN, mely jelen esetben kék árnyalatokat kapott, utalva a francia a háttérre.

Kép: Oakley

Kép: Oakley

Aki ezekben szeretne szurkolni francia kedvencének, annak 224, illetve 242 eurót (88, illetve 95 ezer forintot) kell kicsengetnie értük.

Forrás: Oakley
Kép(ek) forrása: Nyitókép: A3900 Jan Woitas/picture alliance via Getty Images