Magic FIRSTCLASS 2023. 07. 18.

Kövesd Instagram-oldalunkat, és nyerj értékes könyvcsomagot!

Nyereményjátékra invitálunk benneteket. A résztvevők kiváló szerzők könyveivel lehetnek gazdagabbak.

A hétvégén, azaz 2023 július 21-23 között rendezik a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, a Hungaroringen. A versenysorozat rajongói számára akár kötelező olvasmánynak is mondhatjuk a Lewis Hamilton életérő szóló könyvet.

Most megvásárolni sem kell feltétlenül, hiszen nyereményjátékunkban is hozzá lehet jutni, ahogy a világhírű Harari könyvéhez is. Az író a szabad akaratot, a tudatot, az intelligenciát, a boldogságot és a szenvedést vizsgálja, súlyos állításokat megfogalmazva az emberről az emberiségről. Érdemes megszerezni.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

  1. kövesd be a First Class és Central könyvek Instagram-oldalát,
  2. kedveld a First Class Insta-oldalán a játékfelhívást,
  3. írd meg a poszt alatt kommentben, hogy melyik könyvet szeretnéd a legjobban a csomagból,
  4. válaszolj az alábbi kérdésre: Melyik csapatban versenyez Hamilton?

A feltételeket teljesítő és helyesen válaszoló játékosok között sorsoljuk ki a nyereményeket. A nyertest Instagram-üzenetben értesítjük.

A játék tovább részleteit a játékszabályzatban találod.

Sok sikert a játékhoz! Találkozzunk Instán! 😊

A csomag az alábbi könyveket tartalmazza:

Yuval Noah Harari: 21 lecke a 21. századra

Ez a könyv nem történelmi narratívának, hanem válogatott leckék gyűjteményének készült. Ám ezek a leckék sem szolgálnak egyszerű válaszokkal. Céljuk, hogy további gondolkodásra késztessenek, és segítsenek az olvasónak részt venni korunk fontos párbeszédeiben. 

Frank Worrall: Lewis Hamilton

Egy rendkívüli fiatalember történetét ismerhetjük meg, aki előtt már újonc korában is olyan élő legendák tisztelegtek, mint Sir Jackie Stewart, és akiből idővel sokszoros világbajnok és Nagy-Britannia legsikeresebb sportolója lett. Lewis Hamilton 2020-ban mind a futamgyőzelmek, mind a világbajnoki címek terén felzárkózott Michael Schumacher mellé, és vele együtt viseli a „minden idők legsikeresebb autóversenyzője” címet. 

Jorn Lier Horst: Holttér

Sofie Lund szeretné újrakezdeni az életét, ezért kislányával beköltözik a nagyapjától örökölt staverni házba. Csakhogy az öreg bűnözői múltjának nyomai ott maradtak a pincében, pontosabban egy masszív, régi széfben. Sofie új barátnője, Line, William Wisting rendőrfelügyelő lánya meggyőzi őt, hogy adja át a rendőrségnek a páncélszekrényben talált tárgyakat. A bizonyítékok felbukkanása új lendületet ad a Wisting által vezetett, folyamatban lévő gyilkossági nyomozásnak, ugyanakkor kétségeket ébreszt egy másik, hamarosan bíróság elé kerülő ügy következtetéseivel kapcsolatban is. Wisting úgy dönt, hogy újraindítja a nyomozást, de nincs könnyű dolga: minden tudását és tapasztalatát be kell vetnie, hogy felfejtsen egy olyan bűnügyet, amelyet a kollégái rég lezártnak hisznek.