Life Fehér Patrik 2024. 09. 20.

Folytatódik a Netflix sikersorozata, itt az első előzetes

Augusztus elején csak egy rövid bejelentővideóban értesült a világ a Squid Game második évadáról, az első igazi előzetes most érkezett meg a sikersorozat folytatásához.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a Netflix bejelentette, december 26-án folytatódik a Squid Game (Nyerd meg az életed!) című sorozat. A dél-koreai készítésű, felnőtteknek szóló alkotás pár éve letarolta a világot, így nem volt kérdés, hogy jön a folytatás – az már annál inkább, mi lesz benne.

Az biztos, hogy a főhős, Szong Gihun visszatér a véres és kegyetlen játékba, melyben részt vett, és szeretne bosszút állni a rendszeren az őt ért megpróbáltatásokért. A Netflix által közzétett kedvcsinálónak köszönhetően végre az első képeket is láthatjuk a cselekményből.

A fenti trailer alapján az például kijelenthető, hogy jobban belelátunk az arcukat fedő dolgozók munkájába, feladataiba is – valószínűleg Szongnak köszönhetően. A főhős azonban játékosként is visszatér, azaz a halálos kimenetelű játékokban is teljesítenie kell. A Frontember elleni bosszúhadjárata nem lesz teljesen lezárva, tekintettel arra, hogy a készítők szerint a sorozat három évados lesz.

Kép(ek) forrása: Nyitókép: Ying Tang/NurPhoto via Getty Images