Style Kovács Miklós 2024. 09. 30.

Kényeztető irodával várja a vevőket a Rolls-Royce

A rideg kereskedések világa helyett otthonos privát térben várja a különleges autóra vágyó vevőket a Rolls-Royce, ahol elmerülhetnek a részletekben.

A Rolls-Royce a guruló, felső kategóriás művészet, az egyedileg összeállított darabok történetet mesélnek, munkaórák ezreit töltik vele különféle területek mesterei, szakemberei. Egy ilyen alkotás összeállítása pedig nem megy inspiráció nélkül, ezért a Rolls-Royce exkluzív teret teremtett az észak-amerikai vásárlók számára. 

Ezt a különleges helyet New York városában csak “privát irodának” hívják, és ez már a harmadik ilyen helyszín Dubaj és Sanghaj után. A Rolls-Royce elmondása szerint azért nyitották meg ezt az új helyszínt, hogy kielégítsék az ügyfelek egyre növekvő igényét az egyedi opciókra.

Kényeztető irodával várja a vevőket a Rolls Royce

Az ügyfelek időpontot foglalhatnak a New York-i helyszínre, ahol egy amerikai tervezővel és egy speciális ügyfélélmény-menedzserrel találkozhatnak. Ezek a munkatársak együttműködnek a vevőkkel, hogy autós álmaikat valóra váltsák, bemutathatnak számukra különféle szöveteket, festékeket, bőröket, amelyek potenciálisan jól működhetnek a koncepció részeként.

A nyolcadik emeleti helyszín lenyűgöző kilátást nyújt a városra, a környéken pedig divatos éttermeket és üzleteket, valamint művészeti galériákat is találhat a kuncsaft, ha további inspirációra vágyik. A New York-i iroda tartalmaz egy bárt, egy panorámás kilátást nyújtó erkélyt, egy hosszú ebédlőasztalt, lemezjátszót klasszikusrock- és jazz-bakelitekkel, valamint számos kényelmes széket és kanapét. “Ez a tér elhozza Goodwood varázsát New Yorkba” – mondja brit luxusmárka képviselője, hozzátéve, hogy két évbe telt az új ügyfélfogadó elkészítése.

Kényeztető irodával várja a vevőket a Rolls-Royce

Így már nem kell Angliába utazni a legmagasabb szintű kiszolgálásért, itt bátran tervezgethet az, aki Coachbuild részleggel szeretne teljesen egyedi Rolls-Royce-t építettni magának. Ez képviseli ma a kézműves autóépítés művészi csúcsát, az autókat, ahogy régen, szinte teljesen kézi munkával gyártják.

Kényeztető irodával várja a vevőket a Rolls Royce

Miután elkészül az agyagmakett, azt bedigitalizálják, és abból legyártják azokat a sablonokat, amelyeken kézzel kalapálják formára az alumíniumlemezeket. A folyamatnak kulcsfontosságú eleme az idő, amelyből rengeteg áll rendelkezésükre: az ügyfeleknek nem sietős a dolog, így akár éveket is várnak, hogy tökéletes legyen a munka.

Kényeztető irodával várja a vevőket a Rolls Royce

Forrás: Carscoops
Kép(ek) forrása: Rolls-Royce