Style Erdős Norbert 2024. 10. 02.

Palvin Barbi ellopta a show-t Párizsban

Ha divatról van szó, biztos lehetsz benne, hogy Palvin Barbi előbb vagy utóbb fel fog tűnni. Nem volt ez másként a 2024-es Párizsi Divathéten sem.

Kedden, azaz október 1-jén ért véget a Párizsi Divathét. Szeptember 23-tól a divat iránt érdeklődők 9 napon keresztül követhették a kifutós bemutatókat és prezentációkat, amelyek a 2025-ös tavaszi-nyári szezon (főként női) trendjeit vonultatta fel.

Celebek, modellek, színészek, hírességek vonultak végig a párizsi kifutókon, de minket egyvalaki érdekelt igazán: a világhírű magyar modell, Palvin Barbara, aki mellett most sem tudunk szó nélkül elmenni.

Ha valamikor, akkor most érdemes végig nézni a galériát!

17 fotó megtekintése

 

Palvin Barbi karrierje igen korán, alig 13 éves korában indult, ekkor debütált a Spur Magazine-ban. 2008-ban az ELLE egyik nagyobb divatkampányában szerepelt. 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, szerepelt a L’Officiel orosz, francia és holland kiadása,  valamint a Jalouse, a Vogue és a Glamour címlapján is.

Barbi 2010 februárjában, a Milánói Divathét alkalmából lépett először kifutóra, a Prada képviselőjeként, és 2010-ben vett részt először a Párizsi Divathéten. Ekkor a Louis Vuitton, a Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro, Loewe és Giles modelljeként is mutatott be ruhákat.

Párizsi Divathét

A Párizsi Divathetet évente kétszer rendezik meg a francia fővárosban, minden alkalommal tavaszi/nyári, valamint őszi/téli programokkal. A konfekciós divatbemutatók mellett tartanak férfidivat- és haute couture (exkluzív, egyedi gyártású divatcikkek) bemutatókat is. Olyan híres márkák adnak betekintést kollekcióikba, mint a Dior, a Chanel, a Louis Vuitton, a Givenchy, vagy a Céline.

Karrierje során szerepelt már az orosz és német Vogue, a koreai Harper’s Bazaar, Muse, Love magazinok címlapján is. Számos világhírű márkáknak a reklámarca: Stella McCartney for C&A, Chanel Beauty, Tommy Hilfiger, Calzedonia, H&M, Cartier, Express, Calvin Klein, Stradivarius – Chic Twist, Pull and Bear.

2012 februárjában első magyarként a L’Oreal Paris nagykövete lett. 2012 novemberében a Victoria’s Secret fehérneműcég beválogatta Palvint a Fashion Show-ra, amely utóbb nagy népszerűséget hozott neki. 2019-ben első magyarként a Victoria’s Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett. 2020. november 8-án az MTV Music Awards díjátadó gáláját vezette Budapestről David Guettával.

Idén Párizsban a Victoria Beckham által tervezett ruhát is viselte:

 

Kép(ek) forrása: Getty Images