Style Erdős Norbert 2024. 10. 16.

Bírod a westernfilmeket? Akkor ezt az órát imádni fogod!

Pattanásig feszülve nézted ahogy a A nagy leszámolásban Clayton sheriff igazságot szolgáltat? Kívülről vágod A Jó, a Rossz és a Csúf jeleneteit? Akkor ez az óra betalál!

A svájci luxusóra-gyártó, az Hublot egy olyan órával tiszteleg Texas előtt, amely az állam esszenciáját próbálja megragadni egyedi stílusjegyeivel. A Spirit of Big Bang Texas limitált kiadású karóra az Hublot második Texas-ihlette kronográfja, hiszen 2022-ben már bemutatták a Hublot Texas Camo modellt. Az egy kicsit modernebb, fiatalosabb vonalat képviselt.

Ez az exkluzív, mindössze 30 darabra korlátozott széria 42 mm-es, hordó alakú tokot kapott, amely az óragyártó egyik ikonikus dizájneleme. A modell szaténfényű és mikroszórt 18 karátos sárga arany lünettája éles kontrasztot alkot a fekete kerámiatokkal.

Bírod a western filmeket? Akkor ezt az órát imádni fogod!

A hímzett borjúbőr szíj cowboycsizmákra és bőrövekre emlékeztető varrással készült, ami tovább erősíti a texasi stílus nyers, mégis kifinomult megjelenését. Az aranyból és fekete bevonatú titánból készült csat egy övcsatra emlékeztet, újabb utalásként a régió sajátos stílusára.

A számlapon a Lone Star szimbólum (a csillag), Texas független szellemiségének és gazdag történelmének jelképe tűnik fel. Az órában az Hublot saját fejlesztésű HUB4700 automata kronográfszerkezete ketyeg, amely körülbelül 50 órás járástartalékkal rendelkezik.

Az 278 különálló alkatrészből álló szerkezet a csontvázas számlapon keresztül látható.

A Spirit of Big Bang Texas egy különleges, fenntartható anyagokból készült, szintén a Lone Starral díszített dobozban érkezik az ügyfelekhez. A limitált kiadású, texasos óra kizárólag az Hublot dallasi, houstoni és austini butikjaiban kapható, darabonként 33 600 dollárért (12,3 millió forint).

Galéria – kattints a képre!

5 fotó megtekintése
Forrás: Hublot
Kép(ek) forrása: Hublot