Life Fehér Patrik 2024. 10. 17.

Álommeló: fizetnek, hogy focimeccsre járj

Megélni nem lehet belőle, de fizetéskiegészítésnek kifejezetten jó az a lehetőség, melyet egy sportfogadási oldal hirdetett meg az angol futball rajongóinak.

Az angol focinál nincs magasabban rangsorolt a világon. A sport mást is jelent a szigetországban: ott még a sokadrangú meccsekre is többen kíváncsiak a helyszínen, mint itthon a legtöbb NB I-es meccsre.

A nézők kiszolgálására kiépült szolgáltatások mindenhol jelen vannak, olyannyira, hogy például a büfékben kapható fogások akár egészen egyediek is lehetnek, és csak a meccsnapon lehet ezekhez hozzájutni. Felmerülhet persze a kérdés, hogy ebből a szempontból hol a legjobb meccset nézni.

Erre kíváncsi a Freebets.com sportfogadási oldal is, ezért különleges álláshirdetést tettek közzé. Olyan embert keresnek, aki végigkóstolja az angol futball legfelső négy osztályának ételeit a meccseken, köztük a szinte mindenhol jelen lévő pitékkel és egyéb rágcsálnivalókkal. A kiválasztott feladata az is, hogy egy piterangsort összeállítson az ízek, az adagok mérete, az ár-érték arány és a megjelenés figyelembe vételével.

Kép: Stu Forster/Getty Images

Kép: Stu Forster/Getty Images

Előzetes tapasztalatot nem igényel a munka, csupán egy jó adag lelkesedést, illetve egy motivációs levéllel kiegészített jelentkezést október 18-ig. A díjazás egyszeri 1000 font (480 ezer forint), emellett állják a meccsekre utazások és a belépők költségét is.

Kép(ek) forrása: Nyitókép: Alex Pantling/Getty Images