Life Fehér Patrik 2023. 02. 28.

Új szerepben tér vissza a képernyőre Schwarzenegger

Többéves kihagyás után újra főszereplő lesz Arnold Schwarzeneggerből, 75 évesen a Netflix felkérésére mondott igent.

Ha nem vesszük figyelembe szinkronos munkáit, illetve a BMW-vel forgatott tavalyi Super Bowl-reklámját, egészen 2019-ig, a Terminátor: Sötét végzetig kell visszamennünk, ha látni szeretnénk Arnold Schwarzenegger utolsó mozgóképes munkáját. A helyzet azonban hamarosan változni fog egy új Netflix-sorozatnak, a Fubar c. alkotásnak köszönhetően.

A korábbi kaliforniai kormányzó és hatszoros Mr. Olympia-győztes egy klasszikus akciókomédiának tűnő széria főszereplője lesz a streamingszolgáltató május 25-én debütáló újdonságában. Túl sok minden nem derül ki a kedvcsináló előzetesből, csupán az, hogy Svarci visszatér, és a kőkemény macsóság mellett humoros oldala is lesz karakterének.

Az írott részletekből már kiderül viszont, hogy egy globális kémsztori fog kibontakozni majd a szemünk előtt, ahol apa és lánya (Monica Barbaro alakítja majd) egyaránt a CIA-nak dolgozik, de ezt megpróbálják egymás elől is eltitkolni. Ennek hatására újra terepre kényszerül a veterán ügynök, holott már a visszavonulásra készült. “A Fubar szétrúgja a seggeteket és megnevettet – és nem csak két órán át. Kaptok egy egész évadot belőle” – mondta korábban az élete első sorozatában játszó színész.

Schwarzenegger ilyen jellegű szerepben tehát először villoghat, de emellett ő a Fubar producere is.

Nyitókép: Getty Images