Life Fehér Patrik 2023. 03. 14.

Embertelenül sokat kell ennie Hugh Jackmannek az új filmje miatt

Ahhoz, hogy topformában legyen, naponta 3-4 felnőtt ember kajaadagját muszáj elfogyasztania.

A színészek munkáját hajlamos jóval könnyebbnek tartani az ember annál, mint amilyen valójában. Az érzelmek hiteles megjelenítése mellett szereptől függően kell a jó kondi, illetve olykor a színész saját testének átalakítása is. Utóbbi műfaj modern királyának egyértelműen Christian Bale tekinthető, az alábbi kép láttán aligha kell magyarázni, miért:

Mostanság Hugh Jackman tör hasonló babérokra. Tény, hogy az ő testsúlya nem ennyire szélsőséges tartományokban ingadozik, de most össze kell kapnia magát, ugyanis elvállalta, hogy a Deadpool 3-ban visszabújik Rozsomák karakterébe. Az ausztrálnak ehhez nem kevés izmot magára kell pakolnia.

A testépítés az edzőterem előtt a megfelelő étkezéssel kezdődik. Az ausztrál színész Stephen Colbert műsorában elmondta, hogy napi 6 ezer kilokalória tápértékű élelmet visz be a szervezetébe egy szigorú diéta keretein belül – ez három átlagos ember napi adagjának felel meg az irányadó egészségügyi értékek szerint.

A Jackman száját elhagyó mondat kicsit sem hollywoodi túlzás, melyet egy, a napokban a színész által posztolt képpár is alátámaszt. Sőt, ha összeadjuk az energiatartalmakat, melyeket feltüntettek az ételesdobozokon, akkor konkrétan 8300 kcal lesz a napi adagja – legalábbis az ausztrál leírása szerint. A menün fekete sügér található zöldséges rizzsel (2000 kcal), patagóniai királylazac krumplival (2100 kcal), két csibeburger édesburgonyával (1000-1000 kcal), valamint két adag marhahúsos tészta, egyenként 1100 kcal tápértékkel.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés

Masszív feladat előtt áll tehát Jackman, de van még ideje összeszedni magát, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak 2024. november 8-án érkezik a mozikba a Deadpool 3.

Nyitókép: Ferdaus Shamin/Getty Images