Life Fehér Patrik 2023. 04. 04.

Új nevet kapott a Balaton Sound

Újra felvette a népszerű fesztivál a "leánykori nevét", idén ismét Heineken Balaton Sound néven fut a buli Zamárdiban.

A nyárhoz lassan, de biztosan közeledve teljessé válnak a zenei fesztiválok lineupjai is, a színpadok menetrendjeinek utolsó hézagjai is eltűnnek. Nem kivétel ez alól a Balaton Sound – pontosabban a Heineken Balaton Sound sem. Az elektronikus zenei fesztivál nevébe tíz év után tér vissza névadó szponzorként a sörmárka, közölték a szervezők.

A világhírű DJ-k mellé idén befértek napjaink magyar zenei életének legsikeresebb előadói is. Nagyszínpados lesz például Majka és a Halott Pénz is, és olyan előadókkal osztoznak majd a közönség szeretetében, mint Tiesto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo vagy Blasterjaxx.

Új nevet kapott a Balaton Sound

Az alternatív elektronikus zene képviselői a fesztiválon belül a B my Lake nevével jelzett színpadokon (B Stage, My Stage powered by Jack Daniels) adnak műsort. Június 28. és július 1. között ezeken a helyszíneken is több mint 50 előadó lép fel. Mindezek mellett pedig új színpaddal is színesedik a Sound idei kínálata, ahol ikonikus partybrandek váltják majd egymást naponta.

Részletes programtábla elérhető a fesztivál hivatalos oldalán, ám a szervezők további meglepetésekre is készülnek.

Forrás: Balaton Sound