Life Fehér Patrik 2023. 04. 21.

Exkluzív bulizási forma tér vissza a Balatonra

Négy év után idén ismét kifut a partihajó a Balaton Sound idején, a programon csak kevesen vehetnek részt.

A koronavírus-járvány előtt zsinórban négy éven át a Balaton Sound programjának része volt a partihajó, melyen csak a fesztiválra kilátogató emberek kis csoportja vehetett részt, értelemszerűen annyian, ahányan felférnek a hajóra. A különleges út idén visszatér a fesztivál programjába.

A szervezők szerint a “lebegő tánctéren”300 ember bulizhat egyszerre napközben magyar és belga DJ-k szettjeire, miközben a magyar tenger panorámájában is gyönyörködhetnek. A rendezvényt nem a Balaton Soundon tartják, Siófokról, a Bahart-kikötőből indul a hajó, Zamárditól 30 percre. Fellép majd többek között Edo Denova, Chriss Ronson, Nick Behrmann, Somazed, Secret Factory és Metha.

A hajóra külön jegyet kell váltani, emellett a fesztivál készül transzferlehetőséggel is azoknak, akik az esti bulik után másnap, már kora délután is éreznek magukban erőt a partizáshoz. A jegyvásárlásnak és a belépésnek egyébként nem feltétele az, hogy az ember részt vegyen a Balaton Soundon, fesztiválozás nélkül is lehet hajóbulizni.

A program a Sound napjai alatt 14 órától kezdődik a beszállással. A hajó 15 órakor fut ki Siófokról és 17 órára tér vissza a kikötőbe, így a nagyszínpad eseményeire már transzferrel együtt is visszaérnek a fesztiválozók. A hajós bulira 8990 forinttól kaphatóak jegyek, a VIP-belépő 17 990 forint, a transzfer Zamárdiban 5200 forintba kerül.

Forrás: Balaton Sound