Life FIRSTCLASS 2023. 05. 17.

Biztosan ez a világ legjobb munkája

Hat szerencsés idén nyáron lehetőséget kap arra, hogy beutazza a világot. Pénzt is adnak a kalandhoz.

Hat új csapattagot keresnek négyhetes nyári munkára, akik World Travel Hackerként választott társukkal beutazhatják a világot. A sikeres pályázók utazásuk finanszírozására 10 ezer eurós költségvetést kapnak, és amit megspórolnak a kihívások teljesítése során, azt megtarthatják.

A négy hét alatt a hat sikeres pályázó és útitársaik különleges utazási kihívásokat teljesítenek. A World Travel Hackereknek közösségimédia-tartalmakat kell gyártaniuk: videókat, fotókat készíteni, majd megosztani kalandjaikat és legjobb hackjeiket. Jól járhat az, aki igazán trükkös: amit az összes kihívás teljesítése után a 10 ezer eurós költségvetésből megspórolnak, az zsebben marad.

És hogy mi lehet utazási kihívás? Például olcsó repülőjegy foglalása három perc alatt bárhová a Kiwi.com alkalmazáson keresztül; öt ország nemzeti ételének elfogyasztása három nap alatt az egyes országok fővárosaiban; egyetlen olyan úti cél megtalálása a Visa Concierge szolgáltatás segítségével, ahol egy nap alatt koncertet, sporteseményt és vidámparkot is meg lehet látogatni.

Neked fizetnek azért, hogy körbeutazd a világot

A pályázóknak minimum 18 évesnek kell lenniük, folyékonyan kell beszélniük angolul, 2023 augusztusát követően legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és meg kell mutatniuk, hogy tudnak közösségimédia-tartalmakat gyártani.

A négyhetes nyári munkához a jelentkezőknek egy hasonlóan gondolkodó útitársat kell találniuk. Együtt kell forgatniuk és szerkeszteniük egy szórakoztató, angol nyelvű bemutatkozó videót a szülővárosukról, amelyben bizonyítják, hogy alkalmasak a munkára. A pályázatokat itt lehet beadni június 11-ig.

Kép(ek) forrása: Getty Images