Life Fehér Patrik 2023. 06. 12.

Magyar hotel a világ legjobb szállodái között

Nagy presztízzsel bíró, az utazóközönség véleményeit alapul vevő értékelésben végzett a legjobbak között egy budapesti luxushotel.

2022 év végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig világszínvonalú elismerést kapott a Tripadvisortól a Hotel Clark Budapest. A Lánchíd budai hídfőjénél található szálloda harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést a “TOP 25 Hotels of Europe” kategóriában, 9. helyezettként.

A szálloda belső tere

A szálloda belső tere

Nem ez volt az egyetlen elismerés, amit bezsebeltek a világ legnagyobb utazásértékelő oldalától: 2018-as nyitása óta a Hotel Clark Budapest most először mérettette meg magát a “TOP 25 Luxury Hotels” kategóriában is, ahol világviszonylatban a 20., míg az európai mezőnyben a 8. helyet szerezte meg magának.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hotel Clark Budapest (@hotelclark) által megosztott bejegyzés

Az utazási tanácsadó platform a Travellers’ Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat évente egyszer, amelyek az elmúlt 12 hónapban nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől. A Best of the Best díjat a 8 millió listázott szállás kevesebb mint egy százaléka kapja meg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hotel Clark Budapest (@hotelclark) által megosztott bejegyzés

Ezen elismerés első helyezettjét korábban már megmutattuk nektek, az abszolút legjobbról itt olvashatsz bővebben:

Forrás: OTS