Life FIRSTCLASS 2023. 06. 29.

Európában egyedülálló divatüzlet nyílt itthon

Megjelent Magyarországon a BiotechUSA divatmárkája, az új hazai üzletben így a cég teljes kínálata elérhetővé vált.

Új üzletet nyitott a BioTechUSA az Allee bevásárlóközpontban, ilyen boltból ráadásul egész Európában nincs még egy. Csak itt található meg a vállalat minden terméke az étrend-kiegészítőktől kezdve az eddig csak online elérhető, saját tervezésű Apparel ruházati termékekig.

A jelenleg százféle ruhatípusból álló, prémium-alapanyagokból készülő Apparel termékcsaládban az aktív életmódot képviselők mellett a sportos divatot kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző darabokat.

A magyar piacon két évvel ezelőtt jelent meg a ruhakínálat, kezdetben kisebb árukészlettel csak online volt elérhető. A sikeres tesztidőszak után az edzőtermi tréning iránt elkötelezett vásárlók igényeire szabott kollekciókat hoztak létre, a legnépszerűbb termékek a női leggingsek és melltartók, valamint a férfi pólók.

Európában egyedülálló divatüzlet nyílt itthon

A legújabb, saját tervezésű kollekcióját június 27-én, az új üzletében mutatta be a cég. A szetteket Ferentzy-Kiss Virág fitneszvilágbajnok, Gelencsér Tímea szépségkirálynő, Kovács-Nyári Diána színésznő, valamint Novák Zalán sportoló viselték.

Kép(ek) forrása: BioTechUSA