Life FIRSTCLASS 2023. 07. 30.

4 furcsa sztárpár, akik egymás legjobb barátai

Július 30-án tartják a barátság világnapját, ennek alkalmából szedtünk össze négy barátságot a sztárvilágból, melyek egészen meglepőek lehetnek.

1958-ban Paraguayban egy kezdeményezésére elkezdték megünnepelni a barátság napját. Az évtizedek során egyre több helyen figyeltek fel erre, végül pedig annyira kinőtte magát a kedves esemény, hogy az ENSZ 2011-ben világnappá nyilvánította, hogy ösztönözze a népek, országok, kultúrák, közösségek és egyének közötti barátságot.

Ennek kapcsán körbenéztünk a hírességek között, olyan barátságokat keresve, melyek első látásra vagy hallásra meglepőek lehetnek, de szintén mutatják, hogy nem szabad ránézésre ítélkezni, fontos megismerni a másikat.

Snoop Dogg és Martha Stewart talán a lista legkülönlegesebb tagjai. "Szeretem Marthat, de tényleg. Olyan, mintha a nővérem lenne, aki nekem sosem volt. Kijavít, tanít, megmutatja, hogyan legyek jobb" - fogalmazott korábban a rapper (Kép: Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment - Getty Images)

Snoop Dogg és Martha Stewart talán a lista legkülönlegesebb tagjai. “Szeretem Marthat, de tényleg. Olyan, mintha a sosemvolt nővérem lenne. Kijavít, tanít, megmutatja, hogyan legyek jobb” – fogalmazott korábban a rapper (Kép: Denise Truscello/Getty Images for Caesars Entertainment – Getty Images)

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama remek barátságot ápol Tom Hanks színésszel. A páros idén is együtt nyaraltak egy görög szigeten (Kép: Alex Wong/Getty Images)

A korábbi amerikai elnök, Barack Obama remek barátságot ápol Tom Hanks színésszel. A páros idén is együtt nyaralt egy görög szigeten (Kép: Alex Wong/Getty Images)

"Minden projektet megbeszélünk, melyben részt veszünk. Minden döntésemről beszéltem Tobey-val és ez fordítva is így volt" - mesélte egy korábbi interjúban Leonardo di Caprio. A színész rendkívül jóban van Tobey Maguire-rel, a korábbi Pókembert gyakran látni Oscar-díjas kollégája társaságában (Kép: Victor Boyko/Getty Images for LDC Foundation)

“Minden projektet megbeszélünk, melyben részt veszünk. Minden döntésemről beszéltem Tobey-val és ez fordítva is így volt” – mesélte egy korábbi interjúban Leonardo di Caprio. A színész rendkívül jóban van Tobey Maguire-rel, a korábbi Pókembert gyakran látni Oscar-díjas kollégája társaságában (Kép: Victor Boyko/Getty Images for LDC Foundation)

Ben Affleck és Matt Damon nem csak az Air - Harc a legendáért című film kapcsán találkoztak mostanában, egyébként is barátok. "Együtt nőttünk fel, ugyanazokat a dolgokat szeretjük: a színészkedést és a filmkészítést. Egymás megszállottságából táplálkoztunk a legmeghatározóbb fontos éveink során, ez egy életre összekötött bennünket" - fogalmazott Matt Damon (Kép: JC Olivera/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images)

Ben Affleck és Matt Damon nem csak az Air – Harc a legendáért című film kapcsán találkozott mostanában, egyébként is barátok. “Együtt nőttünk fel, ugyanazokat a dolgokat szeretjük: a színészkedést és a filmkészítést. Egymás megszállottságából táplálkoztunk a legmeghatározóbb éveink során, ez egy életre összekötött bennünket” – fogalmazott Matt Damon (Kép: JC Olivera/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images)

Kép(ek) forrása: Nyitókép: JB Lacroix/WireImage - Getty Images