Life Fehér Patrik 2023. 08. 30.

Szokatlan program helyszíne lett egy kád

Nem sokban különbözik ez a fürdés közbeni énekelgetéstől: itt is egy kádban ül az ember, víz veszi körbe, azonban mégsem lesz vizes közben és még finomakat is ehet.

Japánban odavannak az emberek a karaokéért, gyakorlatilag mindenféle körülmények között énekelhetnek, akik szeretnének. Ennek csúcsát képviseli mostantól egy luxushotel, pontosabban annak szolgáltatása is.

A Tokiótól délnyugatra fekvő Risonare Atami szeptember elejétől kezdve egész ősszel hétfőnként olyan karaoke-rendezvényeket szervez, melynek helyszíne egy 2,5 méter átmérőjű fakád, melyet kivisznek a Csendes-óceánra, a nyílt vízre.

Szokatlan program helyszíne lett egy kád

Azok, akik befizetik turnusonként a 40 ezer jenes (95 ezer forintos) beugrót, fél órát tölthetnek a vízen a négyszemélyes, kényelmes teknőben, távol a figyelő szemektől és a kritikus közönségtől. A szomjoltásról egy pohár pezsgővel gondoskodnak a szervezők, de további 15 ezer jenért (35 ezer forintért) kaviáros-ricottás bruschettával kedveskednek a vendégeknek.

Szokatlan program helyszíne lett egy kád

Nem olcsó szórakozás ez még japán árviszonylatban sem, sőt, ahhoz képest sem, hogy a hotelben kb. 58 ezer forintért pihenhet meg az ember. Ha azonban hozzávesszük, hogy itt tényleg privát körülmények között szórakozhatunk, gyönyörű környezetben, már más a leányzó fekvése.

Szokatlan program helyszíne lett egy kád

Forrás: prtimes.jp