Life Fehér Patrik 2023. 09. 12.

Világsztár teniszezővel játszhatsz, ha itt nyaralsz

Önmagában is beillene álomnyaralásnak egy Maldív-szigeteki út, azonban egy hely ezen felül olyan élményt is kínál, melyet sehol máshol nem kaphat meg az ember.

Sokak bakancslistáján szerepel, hogy egyszer eltöltsön egy felejthetetlen hetet a Maldív-szigeteken. Hogy mindezt milyen minőségben teszi, az már más kérdés: találni apartmanos megoldásokat is, de persze nincs hiány luxusból sem.

Utóbbi vonalat képviseli a Soneva is, akik a minőség mellett igyekeznek a fenntarthatóságra is figyelni, azonban igazán amiatt emelkednek ki a sorból, mert verhetetlen programokkal készülnek vendégeiknek. Rengeteg világsztárral állnak összeköttetésben, és itt a világsztár szót jó értelemben használhatjuk: mind letettek valamit az asztalra saját területükön, ennek köszönhetően váltak elismertté.

Ezek a sztárok pedig rendszeresen ellátogatnak a Soneva resortjaihoz, hogy időről időre szórakoztassák a vendégeiket. Teniszben különösen erősek, rengeteg ATP- és WTA-topjátékos járt már náluk, csak ebben az évben találkozhattak a vendégek pl. Tomas Berdych-hel vagy a magyar származású, brit színekben induló Konta Johannával fedett és kültéri pályáikon.

Világsztár teniszezővel játszhatsz, ha itt nyaralsz Világsztár teniszezővel játszhatsz, ha itt nyaralsz

A pontot az i-re azonban a friss US Open-döntős Danyiil Medvegyev teszi fel, aki november 22-től december 1-ig tölt el néhány napot a helyen. Ezalatt a vendégek leckét vehetnek a korábbi listavezető játékostól, sőt, még barátságos meccseken játszhatnak is vele.

Jobbra Danyiil Medvegyev, a 2023-as US Open ezüstérmese (Kép: Clive Brunskill/Getty Images)

Jobbra Danyiil Medvegyev, a 2023-as US Open ezüstérmese (Kép: Clive Brunskill/Getty Images)

Arról nincs információ, hogy a különórák mennyibe kerülnek, azonban maga a hely sem tartozik a legolcsóbbak közé: egy éjszaka alsó hangon 700 ezer forintnak megfelelő összeg a Soneva legolcsóbb üdülőiben, de a csúcskategóriás helyekért éjszakánként 7 millió forintnak megfelelő összeget is elkérnek.

Forrás: Soneva