Life Kovács Miklós 2023. 09. 19.

Hatmillióért jön a rajongók kedvenc színével az iPhone

Az extravagáns megoldásairól híres, egyedi telefonokat építő Caviar nem ült a babérjain, máris előrukkoltak a friss iPhone 15 szérivával, a több millió forintos árkategóriában.

Az Apple legújabb iPhone 15 modelljeinek várva várt megjelenését követően a Caviar sem vesztegette az időt, máris megmutatta, milyen az általuk elképzelt igazi arany iPhone. Mivel idén nincs aranyszínű kivitel, így mondhatni hiánypótló a termékük, csakhogy a Caviar féle iPhone a gyáriakhoz mérten más ligába, a több milliós ékszerek kategóriájába tartozik. 

Az orosz márka bemutatta az egyedi iPhone 15 Pro és Pro Max alapjaira épülő készülékeit, amelyek külső borítása jóval túlmutat az Apple féle minimalista, technokrata megoldásokon. Közleményük szerint a valódi arany és titán iPhone “tokokkal” azoknak akarnak kedvezni, akik hajlandóak áldozni a finoman megmunkált, egyedi luxust képviselő darabokra. 

Hatmillióért jön a rajongók kedvenc színével az iPhone

Ezért a vállalat új, egyedi Apple iPhone 15 Pro és Pro Max kollekciója széles színválasztékot és különböző kialakítású tokozást kínál. Ahogy azt mondani szokták, mint a búcsúban, van itt minden! 

Van vörös színű, szénszálas anyagból készült modell a Dark Red, amit a Lamborghini ihletett. Ezek mély vörös árnyalatot, és fekete Apple logót kapnak, de van sötét ibolyakék verzió is (Starry Nighgt), ami Van Gogh – Csillagos éj című festményét idézi meg. 

Hatmillióért jön a rajongók kedvenc színével az iPhone

Amíg az előzetes pletykákkal ellentétben az Apple mégsem jelentette be iPhone Ultra kivitelt idén, a Caviar némi extra luxussal próbálja pótolni a különlegességet. A kínálat csúcsán az iPhone 15 Ultra Gold ár, ami extravagáns 18 karátos arany borítást és szaténfényű poírozást kapott. Ebben a központi Apple logó színtiszta 24 karátos aranyból készült.  

Hatmillióért jön a rajongók kedvenc színével az iPhone

Aki kevésbé szereti a feltűnést, annak is van Ultra verzió. Ez az Ultra Black, ami a repülőiparban használt titánból készült, fekete PVD-bevonattal. Az Apple logó viszont ebben is 24 karátos arany. 

Hatmillióért jön a rajongók kedvenc színével az iPhone

Végül jöjjön a lényeg, az ár, ami ezeknek a telefonoknak súlyt ad. A Dark Red-Starry Night kivitelek 2,7 millió-4,1 millió forintnyi dollárba kerülnek, a csúcs pedig természetesenaz Ultra Gold, ami szűken hatmillió forintos áron érhető el. 

 

Forrás: Caviar
Kép(ek) forrása: Caviar